Black Friday, un fenomen global si cea mai populara perioada pentru cei care iubesc reducerile si shoppingul, continua. Brandul suedez de beauty-tech iti ofera sfaturi utile pentru a te ajuta in misiunea ta de a descoperi cele mai bune oferte si reduceri de pana la 40% pe www.foreo.com

  1. Pregateste-te mental in avans

Gandeste-te la ce ai nevoie sau la ce iti place si incepe sa planuiesti in avans. Cea mai comuna greseala in timpul acestei minunate sindrofii este sa pierzi timpul cu activitati care pot fi facute cu mult inainte. Nu esti sigura de culoarea rujului pe care il vrei? Stii care este marimea perfecta a rochiei pe care ai pus ochii? Ce tip de FOREO LUNA 3 a mentionat mama ta in discutiile pe care le-ati avut? Aceste intrebari trebuie sa isi gaseasca raspunsurile cu mult timp inainte, pentru ca in timpul Black Friday sa te poti concentra pe ofertele disponibile.

  1. Alcatuieste-ti lista de dorinte

Pentru ca in zilele noastre totul se petrece online si nu trebuie sa mai mergem din magazin in magazin, salvezi mult timp pentru ca nu trebuie sa te mai deplasezi. Oricum, daca vrei sa fii super-eficienta trebuie sa ai deja o lista cu produsele cheie, numerotate dupa importanta lor. Daca nu te-ai decis inca ce LUNA sa cumperi de acest Black Friday, inca mai ai sanse sa te bucuri de reduceri online pe www.foreo.com

  1. Confortul pe primul loc

Pentru cumparaturile de Black Friday iti recomandam sa te concentrezi mai mult pe confortul propriu si sa uiti pentru un moment de ce impun standardele fashion. Chiar daca iubesti pantofii cu toc, o sa fii mult mai eficienta in niste adidasi. Aceeasi regula se aplica si pentru haine – unele produse nu vor fi atat de versatile, de aceea gandeste-te bine la materiale confortabile.

  1. Fa cumparaturi cu cea mai buna prietena

Cu cine ti-ar placea sa faci cumparaturi? Asta poate fi o intrebare cruciala… Daca prietena ta, sau persoana care vrei sa te insoteasca, uraste sa faca cumparaturi, atunci va incerca sa fuga cat mai departe de magazine. Gandeste-te bine pe cine alegi sa iei cu tine, pentru ca alegand o persoana potrivita poti fi mai eficienta. Imagineaza-ti reactiile lor atunci cand ai nevoie sa faci o alegere importanta si ai nevoie de un sfat.

  1. Verifica optiunile financiare

Nu e necesar sa ai portofelul doldora de bani ca sa fii sigura ca Black Friday va fi un succes, dar este mai bine sa verifici din timp limita cardului tau si cat de mult poti cheltui zilnic sau saptamanal. De asemenea, poti planifica in avans ca sa te asiguri ca in aceasta zi speciala nu vei intampina probleme.

  1. Dupa cumparaturi, relaxeaza-te

Nu uita sa te rasfeti dupa o munca grea. In mod special, picioarele tale vor merita un masaj dupa toata fuga prin magazine. Cum mintea iti va fi ocupata toata ziua de vineri, poti planui in avans momentul de relaxare. De exemplu, poti aranja ca parintii tai sa aiba grija de copii in ziua urmatoare, timp in care tu te relaxezi in cada. Imagineaza-ti UFO-ul si masca favorita care te asteapta langa prosoapele curate si o carte noua.

Toate ofertele de Black Friday pot fi gasite pe www.foreo.com pana pe 6 Decembrie 2019.