• Noul adidas outlet din Promenada Mall din Craiova s-a deschis azi, 12 octombrie, in zona din exteriorul mall-ului, The Strip.
  • Cu o suprafata de vanzare de 542 de metri patrati, acest adidas outlet este cel de-al 7 lea magazin de acest tip din Romania, fiind primul in zona de sud-vest a tarii.

 

adidas isi continua obiectivul de a-si extinde reteaua de retail cu inca o locatie, mult asteptata de fanii brandului. Noul magazin adidas outlet din cadrul centrului comercial Promenada Craiova, pastreaza conceptul emblematic de design Stadium 2.0. Aceasta directie conceptuala cauta sa sustina integritatea si valorile brandului, creand in acelasi timp o experienta premium de shopping.

 

Decorul noului magazin este unul avangardist, inspirat din designul arenelor sportive, iar spatiul imbina artistic structurile dure si reci cu accentele de culori calde si elemente de inspiratie locala.

 

Noul adidas outlet are la baza dorinta de a oferi atat celor care fac sport in mod recreational, cat si sportivilor de performanta, un loc in care vor gasi echipamentul de care au nevoie. Toti cei care ii vor trece pragul vor gasi produse adecvate nevoilor si exigentelor lor, precum articole sport din gama Performance si articole de lifestyle&fashion din gama Originals. Dat fiind faptul ca este un magazin outlet, este de notat ca  produsele vor avea un pret avantajos, oferind aceeasi calitate inalta, conform standardelor adidas.

 

”Deschiderea primului magazin adidas outlet din zona de sud-vest a Romaniei a reprezentat unul dintre obiectivele noastre principale in ultima perioada. Ne-am dorit sa le oferim iubitorilor de sport un loc unde vor descoperi cu siguranta echipamentul de care au nevoie pentru a-si sustine pasiunea. Ghidandu-ne dupa principiul ca nimic nu e imposibil, ne gandim cu interes la potentialul major ce poate fi fructificat pe viitor in tara noastra – totul din dorinta de a creste si dezvolta comunitatea oamenilor dornici de a face sport.” –  a declarat Sorin Fiscutean, Sr. District Manager Retail & Franchise adidas Romania.

 

In perioada 12-15 octombrie orice vizitator al magazinului adidas din Promenada Craiova se va bucura de un discount de 20%, aplicat la cumpararea a minim 2 produse.

 

Despre adidas

adidas este designer si dezvoltator global de incaltaminte, imbracaminte si accesorii pentru sport si viata de zi cu zi, cu misiunea de a fi cel mai bun brand de sport din lume. In calitate de expert in inovatie si design, adidas creeaza produse de inalta performanta pentru a ajuta sportivii sa isi atinga obiectivele. Cu sediul central in Herzogenaurach, Germania, compania are peste 61.000 de angajati pe tot globul si a generat vanzari de 21,2 miliarde EUR in 2021.