Un brand care a inceput prin a crea articole sportive pentru atleti de performanta, dar a evoluat in constiinta colectiva, devenind un element esential in cultura urbana. Astazi, aproape oricine detine o pereche de sneakers adidas. Atat de cunoscuti au devenit in cultura noastra locala, incat termenul adidas e folosit ca substantiv comun, denumind orice sneaker.

De la terenurile de fotbal si baschet din cartier, la tinute fashion, adidas a devenit incaltamintea care democratizeaza lumea.

 

In acest sezon, adidas Originals apeleaza la arhiva sa pentru a revitaliza colectia 2000 Running. Iterari reinterpretate ale unora dintre cele mai iconice designuri ale mileniului, cu un look complet actual, colectia impleteste cu maiestrie era de atunci cu cea de acum.

Inspirat de iconicul Ozweego din anii 2000, adidas Ozmillen invata din trecut pentru a fi gata pentru viitor. Estetica experimentala si inconfundabila a acelei ere atemporale contribuie la ADN-ul siluetei de acum: suprapuneri metalice, fata din plasa si o paleta distincta bitonala.

 

Tehnologia moderna este prezenta in talpa interioara moale Adiplus, care este durabila si confortabila. Fie ca pasii te poarta pe asfaltul oraselor sau pe pamantul batatorit in drumetii, talpa intermediara EVA si talpa inferioara din cauciuc te sustin pentru stabilitate, iar tu te incarci cu energie cu fiecare pas, datorita centrului talpii interioare Adiprene si Adiprene+.

Pentru cei care sunt atrasi de era vibranta in care s-a nascut originalul OZWEEGO, acesti pantofi se prezinta cu un design care continua sa dea tonul trendurilor. Materiale sintetice combinate cu piele intoarsa matasoasa premium se imbina pentru a oferi confort, durabilitate si stil.

Incaltamintea adidas Ozweego s-a facut remarcata de toata lumea la sfarsitul anilor ’90 datorita stilului fresh cu un confort neasteptat. Tu acum ai parte de o noua generatie, gandita pentru stilul de viata actual cu o perspectiva futurista. Iesi in evidenta si, totodata, te integrezi oriunde.

Probeaza si tu acum unul dintre modelele adidas Ozmillen, disponibile atat in variante pentru barbati, cat si pentru femei la magazinele adidas din tara.

 

Despre adidas Originals

Inspirat de bogata mostenire a adidas, adidas Originals este un brand de lifestyle creat in 2001. Acesta are la baza arhiva adidas, continuand sa evolueze prin angajamentul sau de a crea produse inovatoare si prin capacitatea sa de a sustine creativitatea si curajul noilor generatii. Prin logo-ul Trefoil, care a fost folosit pentru prima data in 1972 si sustinut de cei care modeleaza si definesc cultura creativa, adidas Originals continua sa fie pionier in ceea ce priveste imbracamintea sport streetwear.