• Noul adidas concept store din Iulius Mall s-a redeschis pe 28 mai, la etajul 1
  • Cu o suprafata de 310 de metri patrati, acesta este cel mai mare adidas concept store din zona Moldovei.
  • Procesul de modernizare si redeschiderea acestui magazin sunt rezultatul colaborarii strategice cu partenerul Roperos, membru al Grupului de Firme Constantinou – care, in prezent, opereaza magazinele adidas din AFI Cotroceni Bucuresti, Park Lake Bucuresti, Constanta, Brasov, Ploiesti si Suceava.

 

adidas continua sa-si extinda si modernizeze reteaua de retail cu inca o locatie, in unul din cele mai importante orase din zona Moldovei. Incepand cu 28 mai, in centrul comercial Iulius Mall din Suceava s-a redeschis un adidas concept store cu aspect modern.

 

Look-ul avangardist al concept store-ului este inspirat de arenele sportive, fiind un spatiu care cauta sa imbine nuantele dure si reci ale unui design minimalist cu detalii si elemente pline de culoare, de inspiratie locala.

 

Mai mult, magazinul a fost gandit ca un hub de echipamente sportive care se adreseaza atat consumatorilor care fac sport in mod recreational, cat si sportivilor de performanta. Toate articolele disponibile in concept store acopera orice nevoie in materie de sport, fiecare vizitator fiind consiliat de staff-ul bine pregatit in materie de tehnologii si inovatii brevetate de adidas. Noul concept store adidas se bucura de o versatilitate particulara, incorporand ecrane digitale in-store, proiectate pentru a oferi informatiile necesare despre produsele si tehnologiile create de adidas.

 

Fiecare produs din magazin este atent selectionat, astfel incat si cele mai specifice sau variate nevoi sau preferinte stilistice sunt rezolvate cu lejeritate. Item-urile disponibile urmeaza in linii mari un raport de 70% produse din gamele Performance si Sportswear si 30% lifestyle – colectia Originals.

 

 

Despre adidas

adidas este designer si dezvoltator global de incaltaminte, imbracaminte si accesorii pentru sport si viața de zi cu zi, cu misiunea de a fi cel mai bun brand de sport din lume. In calitate de expert in inovatie si design, adidas creeaza produse de inalta performanta pentru a ajuta sportivii sa isi atinga obiectivele. Cu sediul central in Herzogenaurach, Germania, compania are peste 61.000 de angajati pe tot globul si a generat vanzari de 21,2 miliarde EUR in 2021.