Astazi s-a deschis un nou magazin adidas outlet in cadrul centrului comercial Fashion House Pallady de pe A2 – Cernica. Noul magazin dispune de o suprafata de vanzare de 523mp si o suprafata totala de 751mp. Acest magazin este deschis sub un nou concept de design si este primul de acest fel din sud estul Europei.

 

Conceptul de design Pulse reprezinta pulsul comunitatii sportive. Optimist, dinamic si sincronizat cu ritmul de viata al consumatorilor, inspira acestora dorinta de a se reintoarce frecvent si a cumpara din ce in ce mai usor.

 

Pulse reflecta si pulsul business-ului la nivel global, aducand o experienta inovatoare, care genereaza dialog si curiozitate in randul consumatorilor, ajutandu-i sa isi contureze atat necesitatile de achizitie, cat si dorintele pentru cumparaturi viitoare.

Pulse raspunde dinamicii pietei, introducand flexibilitatea modului de prezentare a produselor si trecerea de la moda fast la cea slow, reflectand cererea comerciala si nevoile consumatorilor. Acest concept stabileste un nou standard in peisajul de outlet.

Noul adidas outlet are la baza dorinta de a oferi, atat celor care fac sport in mod recreational, cat si sportivilor de performanta, un loc unde gasesc echipamentul de care au nevoie.

 

Toti vizitatorii vor gasi produse adecvate nevoilor lor, fie ca vorbim despre articole sport din gama Performance, sau articole de lifestyle & fashion din gama Originals. Fiind un magazin de tip outlet, preturile sunt irezistibile, oferind aceeasi calitate inalta, conform standardelor adidas.

 

”Deschiderea primului magazin adidas outlet din sud-estul Europei ce integreaza conceptul de design Pulse a reprezentat un obiectiv major pentru echipa noastra. Ne-am dorit sa le oferim iubitorilor de sport si stil urban un loc unde sa gasească tot ceea ce si-ar putea dori din oferta brandului nostru, de la echipament sportiv specific, la streetwear si articole de fashion. Suntem intotdeauna gata sa ne adaptam nevoilor pietei, pentru a face sportul accesibil pentru cat mai multi oameni, indiferent de nivelul de performanta cat si pentru a oferi cele mai cautate articole cand vine vorba de fashion.” –  a declarat Sorin Fiscutean, Sr. District Manager Retail & Franchise adidas Romania.

 

 

Despre adidas

adidas este lider global in industria de articole sportive. Cu sediul central in Herzogenaurach, Germania, compania are peste 59.000 de angajati pe tot globul si a generat vanzari de 21,4 miliarde EUR in 2023.