• adidas ofera interviuri in exclusivitate cu vedetele din echipa Argentinei dupa a treia victorie a tarii lor la Cupa Mondiala.

 

  • Mini-documentarul este denumit dupa unul dintre cele mai emotionante versuri ale imnului national – ”Alta En El Cielo”, ce inseamna ”Sus in cer”.

 

  • Lansarea mini-documentarului celebreaza sase luni de la castigarea trofeului Cupei Mondiale FIFA 2022 in Doha, Qatar.

 

„Prin fotbal si rezultate, am reusit sa evadam din viata pe care o traim in fiecare zi… chiar daca au fost franturi scurte de timp, totul a fost complet fantastic.” – Leo Messi.

Au trecut 6 luni de cand echipa nationala masculina de fotbal a Argentinei a ridicat trofeul Cupei Mondiale FIFA 2022. Ocazie pe care adidas o celebreaza prin Alta En El Cielo, un mini-documentar de 8 minute si jumatate ce contine filmari si videoclipuri exclusive cu La Albiceleste, de cand au reusit performanta de a adauga o a treia stea tricoului emblematic.

Materialul imbina filmari istorice si o coloana sonora captivanta, punand in lumina, inainte de meciul din Buenos Aires, sentimente si amintiri puternice a celor 11 din cei 23 de jucatori ai echipei, ce au reusit sa transforme imposibilul in posibil.

Leo Messi, Emiliano „Dibu” Martínez, Lisandro Martínez, Julián Álvarez, Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister, Paulo Dybala, Ángel Correa, Gerónimo Rulli, Juan Foyth si Exequiel Palacios, toti contribuie cu perspectiva lor unica privind turneul din 2022 si conexiunea profunda pe care o astfel de victorie o creeaza intre echipa si fani.

Daca doresti sa vizionezi mini-documentarul Alta En El Cielo, acesta este disponibil pe canalul de youtube adidas Football.

Despre adidas in fotbal

adidas este lider mondial in fotbal, fiind furnizorul oficial al celor mai importante turnee de fotbal din lume, cum ar fi FIFA World Cup, Campionatul European UEFA si UEFA Champions League. adidas sponsorizeaza, de asemenea, unele dintre cele mai importante cluburi din lume, inclusiv Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Bayern Munchen si Juventus. Brandul este, de asemenea, partener al unora dintre cei mai buni fotbaliști, inclusiv Vivianne Miedema, Lindsey Horan, Wendie Renard, Leo Messi, Paul Pogba, Mohamed Salah, Paulo Dybala, Thiago Alcantara, Alessia Russo, Gabriel Jesus, Roberto Firmino, Joao Felix, Serge Gnabry, Jude Bellingham si Karim Benzema.