Bucuresti, 18 iunie 2020

 

Andreea Raicu anunta lansarea 7 Senses, o colectie de haine de casa luxury in editie limi-tata. Din materiale naturale, confortabile si fine, piesele vestimentare din colectie au un design feminin si minimalist, care iti pun in valoare formele si iti trezesc toate simturile, inclusiv pe cel de-al saptelea – cel al energiei feminine.

 

7 Senses nu este doar despre haine, este despre un stil de viata. Multe femei tind sa neglijeze tinutele de casa, alegand sa poarte… ce nu mai considera demn de a fi purtat afara. Dar la fel de important este sa ne ne ingrijim si sa ne rasfatam si atunci cand suntem acasa – fie ca suntem singure sau alaturi de partener. Grija de sine inseamna dragoste de sine. Respectul de sine nu dispare atunci cand ajungem acasa.

 

”Al saptelea simt, pentru mine, este despre reintoarcerea la feminitate, si acesta este mo-torul din spatele colectiei. 7 Senses este despre atingeri, conectare, senzualitate asumata. Am creat fiecare piesa din colectie cu o singura dorinta in minte: aceea de a te ajuta sa te simti femeie, sa te bucuri de tot ce esti si de tot ce poti fi. 7 Senses iti atinge corpul si spiritul, iti confera o relaxare sofisticata de care sa te bucuri in fiecare zi.” – Andreea Raicu

 

Cuvintele de ordine sunt confort, stil si feminitate, iar colectia cuprinde o varietate de piese senzuale si versatile, ce pot fi cu usurinta purtate si in tinute de zi: rochii de mai multe lungimi si stiluri, topuri cu bretele subtiri, camasi, salopete si pantaloni scurti si lungi. Toate piesele sunt realizate din materiale 100% naturale, care lasa pielea sa respire si se aseaza perfect pe formele feminine, indiferent de tipul de silueta.

 

Iar pentru ca 7 Senses este in mod fundamental si esential despre reintoarcerea la feminitate, Andreea Raicu a pregatit si o serie de 7 meditatii ghidate – gratuite la achizitionarea produselor din colectie – menite sa ajute femeile sa se reconecteze la energia lor feminina, sa-si imbunatateasca relatia cu partenerul si sa se bucure mai mult de ele si de momentele de relaxare acasa.

 

”Feminitatea nu este doar despre ce alegem sa purtam, ci mai ales despre cum ne simtim in interior. In esenta, nu conteaza in ce esti imbracata daca nu te simti bine cu tine, in pielea ta. Prin meditatie, devii prezent, iti creezi spatiu si te reconectezi la propriul corp, la ceea ce simti, la emotiile tale. Cand esti prezent, afli ce nevoi ai, ce-ti doresti, si astfel devii mai echilibrat, mai impacat, mai fericit.” – Andreea Raicu

 

Toate piesele din colectie – dar si meditatiile – sunt disponibile pe shop.andreearaicu.ro