Intr-un tumult al vietii de zi cu zi, uitam sa avem grija de noi. Uitam de faptul ca o rutina de selfcare ne poate motiva si sustine starea de bine generala, oferindu-ne in acelasi timp o incredere de sine mai ridicata. Cu acest tip de situatie in minte, Victoria’s Secret a elaborat o noua gama menita sa deserveasca identitatii feminine unice pe care o detinem fiecare dintre noi.

 

Bare Rose are la baza o serie de produse ce cauta sa redefineasca viata de zi cu zi. Astfel, in centrul atentiei se regaseste Bare Rose Eau De Parfum. Un parfum care imprumuta amestecul de miresme superb al gamei Bare si il imbina impecabil cu notele de mosc – totul pentru a oferi prezentei tale o alura unica. Mai mult de atat, texturile accentelor se combina intr-o maniera ce ilustreaza prospetime, alaturi de un rafinament superb. Prezenta esentei de Rosa Centifolia, alaturi de Dreamwood si Firmenich, contribuie in a oferi o experienta senzoriala captivanta, catifelata si vibranta.

 

„Ne-am dorit ca aceasta gama sa devina o extensie a purtatorului, oferind o senzatie unica, precum cea pe care o ai atunci cand atingi petalele unui trandafir. Aceasta este adevarata frumusete.” — Parfumier principal, Frank Voelkl.

 

Cea mai buna parte a colectiei Bare Rose este ca explozia florala si delicata nu se rezuma doar la un parfum, ci cuprinde si un rollerball, un spray mist, o lotiune si un scrub pentru corp.

 

Astfel, iti poti schimba standardele rutinei tale de selfcare, oferindu-ti tratamentul delicat pe care il meriti, precum atentia sporita ce o oferim fiecarei flori pe care o primim in dar.

 

Colectia Bare Rose este disponibila in magazinele Victoria’s Secret din tara si online pe victoriassecret.ro.