Timpul tău liber prinde valoare dacă îl folosești pentru activități care îmbunătățesc calitatea vieții. Lucrurile bune încep cu un corp sănătos și armonios, capabil să te susțină în toate activitățile și aventurile tale.

 

Fie că ești deja pasionat de sport sau la început de drum pentru a-ți reintra în formă, trebuie să afli despre conceptul lansat de Body Tailors : o serie de programe fusion între metoda Pilates pe aparate și alte activități create de singurul Doctor din Romania în Educație Fizică și Sport, specializarea Pilates pe aparate – PhD Andrei Ispas- cu rezultate măsurabile, dovedite științific.

 

Pentru prima dată în Romania, Body Tailors oferă unei categorii extinse de persoane, oportunitatea de a se bucura de sport și în special de Pilates pe aparate – toate acestea la un preț accesibil și corect.

 

La ce să te aștepți.

Totul începe cu o sesiune de evaluare personalizată în urma căreia ești direcționat spre tipul de clase create conform nevoilor tale specifice. Postură, tonifiere, refacere după sarcină, body building, cardio, beach body- sunt doar câteva din clasele puse la dispoziție pentru clienți. Programul se adresează atât începătorilor, celor care nu au mai făcut sport până acum, cât și sportivilor de performanță.

 

Urmează să alegi locația din cele 4 studiouri disponibile în București și programul claselor restrânse la care participă maxim 6 persoane ( pentru ca instructorul să poată coordona programul fiecăruia în parte pe parcursul clasei).

Clasele se desfasoara in mini grupuri (6 persoane) astfel încât clienții să poată beneficia de spațiu personal și intimitate și în același timp să poată veni cu prietenii și să practice sport într-o atmosferă relaxantă, prietenoasă și familiară.

 

Ce vei obține:

Indiferent de obiectivul tău (pierdere în greutate, tonifiere, postură, refacere, îmbunătățirea performanțelor sportive, menținere sau o combinație între ele) important este să începi și să urmezi numărul de clase recomandate pentru a-l atinge.

 

Cât costă

Poți alege între 3 tipuri de abonament care fac parte din oferta standard: 1 lună, 3 luni, 6 luni cu acces nelimitat la oricare din studiourile Body Tailors Pilates. Un abonament de o lună este 600 lei, un abonament de 3 luni 1500 lei si un abonament de 6 luni costă 2500 lei. În comparație cu prețurile unei clase de Pilates pe aparate, Body Tailors este cea mai avantajoasă ofertă de pe piață.

 

Cine este  PhD Andrei Ispas

 

Primul Doctor din România în Educție Fizică și Sport, specializarea Pilates pe aparate. Andrei are peste 15 ani de experiență în sport.

 

Începând cu anul 2013, a descoperit Metoda Pilates pe aparate, devenind instructor acreditat internațional și participând la numeroase convenții internaționale de Pilates pe aparate până în prezent.

 

Andrei are peste 5000 ore lucrate 1 la 1 ca instructor Pilates, inclusiv cu sportivi de performanță, iar experiența câștigată i-a permis să dezvolte o metodă specială, dedicată stării de bine a întregului corp. Programele dezvoltate de PhD Andrei Ispas au rezultate dovedite, în baza cărora și-a creat lucrarea de Doctorat.