Victoria‘s Secret dezvaluie noul parfum in editie limitata Bombshell Sundrenched, creat dupa parfumul nr.1 al Americii, Bombshell.

Vara ce urmeaza e doar despre tine. Bucura-te de momentele importante si evenimentele deosebite din viata ta alaturi de razele soarelui. Si chiar daca vremea nu va fi mereu de partea ta, parfumul Bombshell Sundrenched e gata sa te faca sa te simti splendid.

Stralucitor si auriu, prima nota care se resimte in parfumul Bombshell Sundrenched este un strop revigorator de apa de nuca de cocos. Aceasta este imbinata impecabil cu mirosul emblematic de bujor de coral, unul din primele tipuri de bujori care infloresc la inceputul verii. Floralitatea delicata se completeaza cu notele exotice ale florilor de guava si sentimentul unic oferit de nisipurile calde ale unei plaje, ce se resimt prin notele care te duc cu gandul la tarmul marii. O vacanta de vis intr-o sticla de 100 ml.

Nathelie Benareau, maestru parfumier in cadrul Victoria’s Secret, dezvaluie cum in momentul cand acest parfum a fost creat, una din dorintele principale a fost ”capturarea clipei in care soarele apune si ofera cerului si spectatorilor o paleta extraordinara de culori. Acea clipa cand auriul stralucitor acapareaza tot orizontul si un sentiment de bucurie lipsita de griji isi face aparitia. Toate aceste trairi sunt cuprinse in mirosul revigorant si solar al parfumului Bombshell Sundrenched”.

Ingredientele care definesc parfumul sunt: notele de bujori de coral, unul din primele tipuri de bujori care infloresc la inceputul verii, aducand mirosului o delicatete specifica doar lui; notele de flori de guava, indraznete, subtil impunatoare si exotice in acelasi timp; si nu in ultimul rand, notele de nisip cald, care imbina tente de lemn si mosc, oferind impresia unei seri de vara in care admiri golden hour-ul.

Bombshell Sundrenched se prezinta in editie limitata, in doua variante diferite – 100 ml sau 50 ml. Mai mult de atat, acesta vine insotit de o apa de parfum roll-on de 7 ml, un spray de corp si o lotiune de corp – toate pastrand unicitatea si efectul splendind al parfumului.

Daca iti doresti sa ai toate apusurile acestei veri alaturi de tine, acceseaza www.victoriassecret.ro si ofera-ti stralucirea pe care o are doar Bombshell Sundrenched.