Pierre Zéro, gama de vinuri premium fara alcool de pe domeniile Pierre Chavin din sudul Frantei a intrat in premiera pe piata romaneasca.

 

Povestea Pierre Zéro a inceput in insorita regiune Languedoc-Roussillon din sudul Frantei, pe domeniile Pierre Chavin. Fabien Gross, un oenolog cu un CV impresionant si Mathilde Boulachin, cu o vasta expertiza in marketingul international al oenologiei si-au unit fortele si cunostintele si au creat o gama de vinuri fara alcool care au ca scop revolutionarea experientei de degustare a vinului cu colectii unice, cosmopolite si la moda.

 

Ideea s-a nascut dintr-o necesitate, in urma celor doua sarcini succesive ale lui Mathilde, care, timp de 4 ani, in perioadele de graviditate si alaptare, nu a putut sa bea alcool. Aceasta s-a gandit sa creeze un produs care sa contina tot ceea ce reprezinta un vin, cu un pedigree premium, cu arome si un gust pentru cele mai pretentioase papile gustative, dar cu zero alcool.

Cei doi hedonisti au mers si mai departe si si-au dorit sa creeze o gama de vinuri sanatoase si fara multe calorii si zahar, certificate HALAL.

 

Cu o cunoaștere aprofundata a pietelor internationale si a asteptarilor consumatorilor, cei doi creatori s-au pozitionat imediat pe piata de export și au castigat acum o reputatie in aproximativ 20 de tari, inclusiv Suedia, Japonia și Statele Unite.

 

Vinurile se adreseaza celor care vor sa incerce ceva nou, femeilor insarcinate sau care alapteaza, sportivilor, celor care vor sa se bucure de un pahar de vin cu 0% alcool si apoi sa se urce la volan sau celor care vor sa socializeze si sa isi pastreze coerenta gandurilor.

 

Vinurile Pierre Zéro sunt create prin metode ancestrale complexe, cu interventia tehnologiei de secol 21 si sunt obtinute din podgoriile sarutate de soarele din sudul Frantei. Strugurii sunt selectati in functie de proprietatile aromelor si sunt culesi in timpul noptii pentru a le fi conservate prospetimea si intensitatea aromelor. Apoi urmeaza lungul protocol tehnologic care duce catre produsul final, cu 0% alcool, dar pastrarea intensitatii aromelor. Pierre Zéro urmeaza un protocol strict de dezalcoolizare denumit Coloana Spinning Cone.

 

“Bucuria mea a fost ca am nu numai comenzi de la viitoare mame sau proaspete mamici, ci si de la femei si barbati care vor sa bea un

pahar de vin rosu Merlot sau un spumant Chardonnay Pierre Zero, apoi sa se urce la volan si sa fie total focusati in timpul unei intalniri importante.” – a declarat Adina Benga, cea care a adus brandul in Romania dupa ce a nascut si cel de al doilea copil si a descoperit vinurile Pierre Zéro.

 

Pierre Zéro ofera o gama de 5 variante de vinuri in Romania, cu gusturi distincte, in toate cele trei culori si profiluri aromate fructate si florale: rosu, rose si alb provenite din soiurile Chardonnay si Merlot. Aceste vinuri fara alcool proaspete si netede devin parteneri excelenti pentru cine si aperitive,

 

Mandra de originile din regiunea Champagne, Mathilde Boulachin, cofondatoare a Pierre Zéro, si-a dorit sa creeze un vin spumant fara alcool, cu bule fine si delicate, pentru a-si onora legaturile stranse cu lumea vinurilor spumante. Vinurile spumante de la Pierre Zéro sunt disponibile in alb si roze, ambele sunt produse din soiurile Chardonnay si Merlot. Rezultatul este o placere de degustare de neegalat, care poate fi savurata de toata lumea. Aceste vinuri spumante fac parte din gama Premium si sunt partenerul ideal pentru aperitive sau preparate dulci.

 

Datorita proprietatilor distincte oferite de vinurile produse de Pierre Zéro, brandul a castigat notorietate pe piata din Franta si s-a asociat cu prestigioasa École Ferrandi, cu o vechime de peste 100 de ani in domeniul gastronomiei si ospitalitatii.

 

Pierre Zéro a fost doi ani la rand (2018 si 2019) brandul oficial de vinuri fara alcool al Nobel Prize Banquet, tinut in emblematicul “Blue Hall” al primariei din Stockholm.

Vinurile Pierre Zéro pot fi achizitionate de pe site-ul Pierre Zéro Romania, https://pierre-zero.ro

Va invitam si pe paginile de social media Pierre Zéro Romania:

www.facebook.com/PierreZeroRO

@pierre_zerro.ro

 

Sante, Pierre Zéro!