Cu o tradiție de peste 430 de ani în arta cristalului, brandul Saint-Louis se alătură portofoliului cu branduri franțuzești de lux: Hermès, Ercuis, Raynaud, Christofle și Lalique disponibile în exclusivitate la Magmatik Concept Store, amplasat pe Calea Dorobanți nr.168.

Datorită capacității sale ereditare de a se adapta și de a inova constant, Manufactura Saint-Louis a creat piese emblematice pentru cele mai ilustre curți regale din lume.

Colecțiile Saint-Louis sunt compuse din seturi de pahare de degustare, de cocktail, de șampanie, seturi de ceai și cafea, decantoare, carafe, veselă, decorațiuni, accesorii și lămpi de iluminat. Toate piesele din cristal sunt născute dintr-o minge de foc și din suflarea omului, inegalabile, cu consistență densă, limpede și luminoasă.

Piese reprezentative din colecțiile de referință intitulate: Tommy, Twist, Royal, Manhattan, Cadence și Folia sunt disponibile la Magmatik.

„O echipă tânără și dinamică, care este întotdeauna gata să-și ajute clienții și o selecție veritabilă de mărci europene rafinate, într-un mediu elegant și proaspăt renovat: asta este ceea ce Magmatik are de oferit.

După “La Table Hermès”, suntem încântați să avem al doilea dintre brandurile pe care le reprezentăm, Saint-Louis, introdus în exclusivitate de Magmatik în România”, a spus Athina Fanti, Head of Sales and Development, FBB Intérieurs.

Colecția din cristal Tommy, fabricată pentru prima dată în 1928, își datorează marea faimă de astăzi unei cine legendare din 1938: cu ocazia unei vizite a Regelui George al VI-lea la Palatul Versailles. În sala de mese cu oglindă, fiecare oaspete a ocupat un loc, inclusiv 11 pahare din această gamă. Colecția a fost numită după porecla soldaților britanici “Tommy”.

Atunci, ca și acum, fiecare pahar din seria “Tommy” de la Saint-Louis este fabricat cu cea mai mare îndemânare și precizie. Fabricarea fiecărui pahar „Tommy” durează zece zile – implicând zece suflători de sticlă pentru a crea forma rafinată și cinci tăietori de sticlă pentru a produce rezultatul sculptat.

Maria Calagiu, co-fondator Magmatik: “După aproape 2 ani de zile de discutii cu brandul, suntem bucuroși să adăugăm St Louis în exclusivitate în portofoliul nostru. Este brandul franțuzesc cu una dintre cele mai impresionante istorii și completează perfect selecția Magmatik. Focusul nostru este să oferim comunității noastre oportunitatea de a se bucura de lux la cel mai înalt nivel prin explorarea a astfel de branduri”.

Brandul Saint-Louis a fost înființat în 1586, în 1781, experții lor au descoperit formula secretă de cristal, o premieră excelentă pentru Europa. Iar în 1995, Saint-Louis a devenit parte a Grupului Hermès, atunci când renumele acestei case prestigioase a fost sporit de un nou impuls creativ.

În concept store-ul de lux Magmatik destinat obiectelor autentice de lux pentru casă sunt disponibile creațiile: Lalique (cu piese decorative din cristal, parfumuri, bijuterii și mobilă – corpuri de lumină făcute pe comandă), Hermes (piese decorative și de servirea mesei din porțelan de Limoges), Christofle (piese decorative și de servirea mesei din argint), Rosenthal (obiecte decorative și de servirea mesei din porțelan), Versace (obiecte decorative și de servirea mesei din porțelan), Sambonet (tacâmuri, obiecte decorative și obiecte de bucătărie), Rivolta Carmigniani (textile pentru dormitor, baie și dining), Villeroy&Boch (obiecte decorative și de servirea mesei din porțelan).

Brandurile Lalique, Hermes, Christofle, Ercuis, Raynaud și Rivolta Carmigniani se găsesc în exclusivitate în concept store-ul, Magmatik.

 

https://www.magmatik.ro/

Instagram: @magmatikconcept