O explorare a simplitatii moderne; COS prezinta campania de primavara-vara 2024 care ii are in atentie pe Rina Sawayama, cantareata si actrita de origine britanica si japoneza, alaturi de actorul englez Jack O’Connell. Oferind o noua viziune a luxului de zi cu zi, o colectie puternica si discreta, cu atentie mare la detalii, dezvaluie texturi intrigante si siluete impunatoare care formeaza o garderoba atemporala.

 

Sustinand comunitatea formata in jurul COS si infatisand contraste creative, distributia diversa a campaniei a fost fotografiata in Mexic de fotograful Karim Sadli. Pe fundalul unui orizont albastru deasupra oceanului si in studio, Sadli imbratiseaza imprejurimile linistite, surprinzand personajele intr-o serie de imagini captivante. Modelele de origine germane Anna Ewers si Leon Dame si modelul- actor argentinian Mica Argañaraz apar alaturi de modelul sud-coreean Xu Meen, modelul canadian Awar Odhiang si modelul senegalez Dara Gueye.

 

Sarbatorind simplitatea si designul atent, colectia de sezon echilibreaza modernitatea si mestesugul. Acordand o atentie deosebita constructiei, cu accent pe forma, croielile elegante propun pentru vara blazere structurate fara maneci si pantalonii largi, fluizi. COS rafineaza modele atemporale: trench-ul clasic, jacheta biker din piele si rochiile romantice pretabile atat pentru zi, cat si pentru seara. O selectie curatoriata de stiluri de imbracaminte pentru timpul liber de inspiratie retro si seturi coordonate versatile cu detalii taiate cu laser imbogatesc colectia.

 

Natura continua sa fie o sursa de inspiratie pentru paleta de culori si imprimeurile sezonului: printurile cu frunze si culorile neutre linistitoare- nisip si piatra, sunt completate de un rosu indraznet, dar sofisticat si de diferite tonuri de albastru. Accesoriile sunt supradimensionate –

 

o geanta din piele cu un profil relaxat ocupa un loc central, completata de o selectie de ochelari de soare COS × LINDA FARROW inspirati de nostalgie, care completeaza look-urile sezonului.

 

Despre COS

 

COS ofera o piese ready-to-wear si accesorii pentru o garderoba complexa. Inradacinata in designul de lux colectia acorda o atentie sporita durabilitatii, calitatii si a unei palete de culori care transcende timpul. Sufletul creativ al brandului este vizualizat prin povestiri originale, defilari sezoniere si cultura contemporana pentru a crea o experienta dincolo de asteptari.

 

cos.com @cosstores

 

Despre LINDA FARROW

 

Initial designer de moda, Linda Farrow si-a infiintat brandul omonim in 1970 si a fost unul dintre primii designeri care au tratat ochelarii de soare ca pe niște accesorii de moda adevarate. Astazi, dupa mai bine de 50 de ani, LINDA FARROW s-a impus ca o marca de moda globala care plaseaza calitatea de neclintit in toate modele de ochelari create.

lindafarrow.com @lindafarrow