Pentru a sărbători cea mai romantică zi din an, Iconic Drinks Shop propune 3 ingrediente: eleganță, prospețime și vivacitate, provenite din frumusețea și tradiția unui stil de viață sparkling, 100% italienesc.

 

În doi sau solo există motive de bucurie în fiecare zi: de astăzi, în fiecare săptămână Iconic Drinks Shop lansează Superstarul săptămânii, un produs selectat de specialiștii noștri, disponibil la achiziție cu 15% discount.

 

Luna în care dragostea e la putere a început și întrebarea ce fac cadou? sau ce imi fac cadou? își face simțită prezența. Se spune că dragostea nu poate fi cumpărată, însă o atenție din când în când este cu siguranță binevenită pentru îmbunătățirea stării de spirit.

 

Spumantele conțin oligoelemente naturale care ne îmbunătățesc starea de spirit, conțin antioxidanți, determinând celulele să se regenereze și să se stimuleze în mod corespunzător, este una dintre băuturile alcoolice cu cel mai scăzut conținut caloric, așa că avem câteva motive în plus să considerăm spumantul drept un cadou potrivit pentru orice celebrare.

 

Bottega este întruchiparea Italiei și a stilului de viață dolce far niente, într-o băutură spumoasă. Este unul dintre cei mai mari exportatori de vin spumant și grappa din întreaga lume. Gustul fructat, perlajul fin, persistent și ambalajul opac glamouros cu formă sinuoasă fac din Bottega alegerea ideală atât pentru răsfățul gustativ, cât și pentru impresia artistică.

 

Bottega Pink Gold este Superstarul saptămânii pe Iconic Drinks Shop. Începând de astăzi îl puteți achiziționa cu  reducere de 15%.

 

Bottega Pink Gold este un Prosecco Doc Rosé Brut, un vin spumant intrigant care satisface pe deplin gustul feminin. Este realizat dintr-un amestec de struguri Glera și Pinot Noir din zona Prosecco DOC cultivați după tehnici clasice și tradiționale, care și-au menținut neschimbate calitatea și tipicitatea de-a lungul anilor. Bottega Pink Gold este îmbuteliat într-o sticlă sofisticată cu formă sinuoasă. Ambalajul sugestiv este îmbogățit de coloritul inconfundabil, realizat printr-un proces de metalizare, datorită căruia culoarea roz deschis devine parte integrantă a suprafeței exterioare a sticlei.  Sticlele opace protejează vinul spumant de orice sursă de lumină, păstrându-i aroma, prospețimea și  oferindu-i astfel o viață mai lungă.

 

Îmbunătățește-ți starea de spirit!

#savureazaresponsabil

Urmărește Superstarul săptămânii!

#SuperstarulSaptămânii

#iconicdrinksshop

ICONIC DRINKS.SHOP!

Click & repeat!

 

www.iconicdrinks.shop

https://www.instagram.com/iconicdrinks.shop/

https://www.facebook.com/IconicDrinks.shop