In cazul in care te numeri printre cei ce cauta inspiratie pentru outfit-urile verii, avem o veste buna pentru tine! Cele mai noi colectii Crocs, Echo si Sport, cauta sa imbine cele mai populare tendinte ale momentului cu un stil confortabil. Rezultatul? O gama variata de incaltaminte ce reinventeaza notiunea unui look indraznet, jucaus sau pur si simplu unic.

 

Colectia Echo a fost creata pentru cei ce cauta confort fara sa-si compromita aparenta stilistica. Printre modelele preferate se regasesc Echo Marbled Clog, Echo Slide si Echo Clog K. Cu o aparitie total non-conformista, talpa acestora pare sculptata, fiind un detaliu statement. Si desi sunt 3 modele diferite ce iti ofera un plus de stil diferit in functie de culoare si pattern, toate 3 se bucura de cele mai recente inovatii Crocs, precum CrosliteTM si LiteRideTM – ambele asigura un confort maxim piciorului, indiferent de numarul de ore petrecute in picioare sau la plimbare.

 

Colectia Sport este menita exploratorilor, celor ce iubesc calatoria si aventura. Indiferent de orasul si ora la care alegi sa pornesti intr-o noua drumetie, orice item din colectia Sport este alegerea perfecta. Printre piesele preferate, se remarca Classic All-Terrain Clog, model care are o talpa putin mai robusta si o curea reglabila. Mai mult, acesta se bucura de asemenea de o constructie de tipul CrosliteTM, fiind o alegere practica pentru zilele in care te simti plin de spontaneitate. In acelasi mod ne-a atras si modelul Classic Slide, ce reinterpreteaza serile in oras printr-un pattern indraznet. Inovatia vine odata cu aparitia gaurilor din modelul original Clogs, ce permit acum personalizarea cu charm-uri JibbitzTM.

 

Indiferent de cum alegi sa-ti exprimi personalitatea, Crocs are atuurile stilistice de care ai nevoie. Colectiile Echo si Sport reprezinta o serie de item-uri confortabile si stylish ce sunt menite sa-ti transforme complet orice tinuta – fie ca e vorba despre zile monotone, petrecute le job sau cu prietenii, sau evenimente mai speciale. Acestea iti permit sa-ti reinventezi stilul si modul in care te exprimi, si mai ales, sa iti transpui personalitatea si caracterul in toata frumusetea sa.

 

Descopera cele 2 colectii in curand in magazinele din Bucuresti.