By Vera T., on 24 Jul. 2019 @ 11:12

Cea mai mare inovație din istoria ingrijirii pielii si-a făcut apariția odată cu lansarea dispozitivului de masaj si curatare a fetei cu silicon LUNA mini 3. Combinand tehnologiile revolutionare si descoperirile in skin-tech ale secolul 21, cel mai recent dispozitiv al brand-ului de design si tehnologie suedeză FOREO a fost in dezvoltare timp de patru ani si a fost intâmpinat deja cu o listă de asteptare de 3 milioane de pre-comenzi in intreaga lume.

 

La o conferinta de presa sustinuta de CEO-ul FOREO si fondatorul Filip Sedic la sediul companiei din Stockholm, LUNA mini 3 a fost lansat oficial si va fi disponibil în 77 de tari la nivel global.

 

Amploarea acestui eveniment a determinat site-ul companiei sa se prabusească timp de cateva ore, deoarece fanii FOREO s-au ciocnit pentru a afla cum sa fie unul primii care detin acest dispozitiv – produsul care a fost facut in ultimii patru ani si a devenit cel mai mare eveniment si inovatie in istoria FOREO si lumea frumusetii, in general.

CEO-ul si fondatorul FOREO, Filip Sedic, admite ca noul dispozitiv este doar cea mai recenta lansare intr-o varietate de inovatii din gama iconica LUNA, care a pus termenul de “skintech” pe harta frumusetii; “LUNA a transformat in general modul in care lumea  se raporteaza la ingrijirea pielii de cand am lansat gama, in 2013. Astazi este o noua era pentru LUNA si marchează un loc special in istorie pentru FOREO. Acesta este cel mai performant LUNA pe care l-am inventat si este cea mai mare actualizare tehnologica a celui mai vandut gadget de frumusete din toate timpurile – LUNA mini 2 “, spune Sedic. 

LUNA mini 3 urmareste succesul celui mai vandut gadget de frumusețe al companiei – LUNA mini 2 si face parte din gama iconică LUNA de dispozitive de curatare, pe care peste 20 de milioane de oameni din intreaga lume le folosesc in prezent ca parte a ritualului lor de curatare zilnica. Anul trecut, The Financial Times a declarat ca popularitatea LUNA mini 2 a fost atat de mare in China, incat LUNA mini 2 sa clasat pe locul al doilea in lista de cumparaturi Tmall inainte de Single Day – intrecut doar de iPhone 8 si dovedind din nou ca skintech este noul “tech”.

Cererea pentru următorul val de dispozitive de curatare cu adevarat inovatoare este determinata de noile caracteristicile tehnologice, cum ar fi optiunea “Gaseste-mi LUNA” din aplicatie sau optiunea “glow boost” – o actiune de intensificare a stralucirii de 30 de secunde care reintinereste imediat pielea. Dispozitivul poarta, de asemenea, toate caracteristicile de incredere ale gamei LUNA, inclusiv designul inteligent suedez, 650 de utilizari intr-o singură incarcare, un corp siliconic igienic de inalta calitate si niveluri personalizate de putere.

Noul LUNA mini 3 va fi disponibil in culorile emblematice ale brandului suedez si va putea fi achizitionat de pe www.foreo.com  de la finalul lunii Septembrie.