Astazi, 4 aprilie, adidas Originals a lansat Club Originals – o noua campanie care celebreaza creativitatea in muzica, arta, stil si nu numai. Scopul acesteia este de a inspira noua generatie de creativi, punand in lumina reflectoarelor artisti si creatori de continut, precum artistul indie-rock Bakar si artista rap Ronisia, care au deschis noi drumuri si au repozitionat coordonatele creativitatii cu autenticitatea si curajul lor.

 

Noua campanie porneste din dorinta adidas de a continua sa incurajeze si sa inspire talentele urmatoarei generatii, aducand impreuna comunitatea adidas cu noii creatori de continut din Europa printr-o serie de evenimente captivante care vor fi ca un catalizator al creativitatii.

 

Printre talentele ce isi fac aparitia in cadrul Club Originals se numara artista americana care va canta la Coachella 2023, Ashnikko, artistul indie-rock Bakar, gazda Rinse FM DJ Jyoty, cantareata si rapper-ul Ronisia, artistul si dansatorul non-binar Habibitch, muziciana Natalia Lacunza si cantareata germana Nina Chuba.

 

Printre activarile cele mai asteptate din cadrul acestei campanii se numara pop-up-urile, petrecerile si parteneriatele care vor avea loc la Berlin, Londra, Paris, Madrid si Milano.

 

In Romania, campania Club Originals va debuta printr-un eveniment ce are drept scop celebrarea, dar si inspirarea industriei creative. Va fi creat un spatiu sigur si confortabil, ce isi propune sa faciliteze networking-ul dintre invitati si exprimarea de sine fara limite. Nu in ultimul rand, atmosfera va fi una plina de energie si culoare, unde accentele de new nostalgia se vor imbina superb cu un spirit autentic si inspirational.

 

adidas Originals a jucat dintotdeauna un rol esențial in cultura entertainment-ului, de la modul emblematic in care Run DMC isi purta si stiliza perechea de Superstar, la influenta modelului Gazelle asupra icon-ului indie din anii 90, Noel Gallagher, si pana la Rivalry care a ajuns sa fie vedeta atat pe terenurile de baschet, cat si in parcurile de skate. Astazi, adidas celebreaza oamenii care decid sa fie autentici atunci cand vine vorba de alegerile lor din prezent si viitor, invitandu-i in Club Originals.

 

Piese selectate din colectia adidas Originals sunt disponibile in magazinele adidas din toata tara.

 

Despre adidas Originals:

Inspirat de bogata mostenire sportiva a adidas – unul dintre cele mai importante branduri sportive din lume si un designer si dezvoltator global de incaltaminte si imbracaminte sportiva – adidas Originals este un brand de lifestyle fondat in 2001. Avand la baza arhiva adidas, adidas Originals duce mai departe mostenirea brandului prin angajamentul sau fata de inovarea produselor si prin capacitatea sa de a filtra creativitatea si curajul gasite pe terenuri si arene sportive prin prisma culturii tineretului contemporan. Marcat de emblematicul logo Trefoil – care a fost folosit pentru prima data in 1972 – si sustinut de cei care continua sa modeleze si sa defineasca cultura creativa, adidas Originals continua sa inoveze constant oferind haine si incaltaminte ce se integreaza perfect in cultura urbana.