Colaborarea in editie limitata dintre adidas si Marimekko imbina frumusetea grafica cu cea a design-ului vestimentar

 

adidas si Marimekko isi unesc fortele pentru a crea o colectie care celebreaza performanta si un stil de viata diferit. Aceasta este cea de-a cincea colaborare si rezultatul consta in doua imprimeuri emblematice din arhiva Marimekko ce sunt introduse in gama lifestyle a brandului adidas.

 

Imprimeurile surprind aerul anilor 1960, cu un twist modern al culorilor. Cele doua modele – Linssi si Lokki – sunt ”bijuterii” ale arhivei Marimekko; imprimeul Linssi a fost conceput initial in 1966 de catre artista textila si de mediu Kaarina Kellomäki, fiind un icon atemporal. Imprimeul Lokki a fost realizat in 1961 de unul dintre designerii consacrati Marimekko, Maija Isola, acesta fiind inspirat de jocul soarelui si al umbrei pe tesatura.

 

Colaborarea dezvaluie o noua paleta de culori, special conceputa pentru urmatoarele generatii. Rolul lor este de a emana optimism, incredere de sine si putere de exprimare libera prin miscare. Colectia include atat piese standard pentru femei, barbati si copii, cat si articole realizate special pentru antrenamente de tenis, ciclism, golf si articole Originals.

 

Gama a fost creata pentru cei dornici de miscare, avand la baza o serie din inovatiile adidas, create pentru a sustine performanta sportivilor la nivel mondial. Printre tehnologiile folosite se pot remarca Aeroready si Formotion, ce ofera un confort si sprijin ridicat, indiferent de activitate.

 

„Suntem incantati sa colaboram din nou cu Marimekko, care doreste sa-si transpuna imprimeurile emblematice intr-un mod nou. Colectia noastra are la baza un stil inovativ, astfel incat inspira spre miscare si aventura. Suntem mandri ca aceasta colectie transpune stilul de viata expresiv, variat si constient al generatiei Z.” – Aimee Arana, Manager General al adidas Global, departamentul de Sportswear & Training.

 

Printre articolele preferate ale acestei colaborari se remarca bustiera Aeroimpact Light Support Bra, asortata impecabil cu colantii Optime Training 7/8 Tight. Ambele piese sunt realizate dintr-o serie de materiale reciclate, care prin tehnici moderne au un caracter elastic. Mai mult, tesatura adiflex contribuie cu o nota in plus de eleganta si suport pentru miscare, fiind 2 produse perfecte pentru miscarea in aer liber.

 

Daca iti doresti sa descoperi intreaga colectie adidas x Marimekko, aceasta e disponibila in magazinele adidas din intreaga tara.