Colectia capsula Levi’s WellThread toamna-iarna 2023 este rezultatul anilor de cercetare continua ce au cautat modalitati sustenabile de proiectare si fabricare a imbracamintei. Aceasta sustine etosul Wellthread care se bazeaza pe dorinta de a reduce efectele chimice, energetice si de poluare a apei ce apar odata cu productia articolelor vestimentare, utilizand in acelasi timp bumbac de tranzitie (in proportie de 100%) si vopsele pe baza de plante.

 

De la lansarea programului WellThread Transitional Cotton in 2020, Levi’s a continuat sa lucreze cu micii fermieri actionari din India, tranzitand constant campurile de munca intr-un sistem de productie ce sustine sanatatea solurilor, ecosistemelor si oamenilor, ocrotind mediul ecologic, biodiversitate si ciclurile agricole. Brandul reduce riscul financiar al fermierilor prin angajamentul sau de a achizitiona cultura de bumbac de tranzitie. Luand masuri strategice care tin cont atat de ecosisteme, cat si de oamenii din spatele culturilor, colectia WellThread demonstreaza o conducere atenta catre sisteme mai durabile de productie de bumbac.

 

In plus, intreaga colectie capsula Levi’s WellThread este realizata cu ajutorul colorantilor naturali pe baza de plante. Denimul este vopsit cu indigo 100% pe baza de plante, iar WellThread a adaugat recent in portofoliul sau si pigmentul negru (100% bio), produs printr-un sistem de productie in bucla inchisa.

 

In ceea ce priveste articolele feminine, printre modelele superbe se regasesc blugii Baggy Dad, cu un fit loose si relaxat, jacheta Bellos Trucker – cu o croiala lejera si boxy si camasa Rosewood Shirt, ce are la baza un indigo intens. Categoria masculina se bucura de piese precum blugii 551Z, jacheta Relaxed Trucker – ce e captusita cu un flanel confortabil, si camasa Arrowood – cu un fit clasic, dar usor supradimensionat.

 

„WellThread este mai mult decat o colectie vestimentara. Este o platforma de testare a ideilor si tehnologiilor noi si de parteneriat cu inventatori si furnizori pentru a explora posibilitatile de inovare durabila”, a declarat Paul Dillinger, Vicepresedinte, Director Global Product Inovation la Levi Strauss & Co. „De la vopsele si pana la bumbac, ne bazam continuu pe ani de studiu pentru a face articole de imbracaminte mai sigure, durabile si circulare. Cu un stil curat si clasic, noua colectie capsula ofera siluete supradimensionate si iconice.”

 

Colectia capsula Levi’s WellThread este disponibila in magazinele Levi’s din tara si online pe levis.com

 

 

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

 

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte de marca din lume si un lider global producerea blugilor. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii aferente pentru barbati, femei si copii sub marcile Levi’s, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen si Beyond Yoga. Produsele brandului sunt vandute in peste 110 de tari si in intreaga lume printr-o combinatie de lanturi de comercianti, magazine universale, site-uri online si are o amprenta globala de aproximativ 3.200 de magazine de tipul shop-in-shop. Veniturile nete raportate ale Levi Strauss & Co. pentru anul fiscal 2022 au fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com.