Brandul de moda din Londra este incantat sa anunte lansarea colectiei COS Active pentru barbati, o colectie de imbracaminte sustenabila realizata din poliester si nailon reciclate. Colectia prezinta forme ergonomice, materiale flexibile si detalii ascunse pentru un fitting functional imbunatatit.

 

O colectie realizata pentru performanta si miscare de zi cu zi, Active imbratiseaza noile detalii tehnice contrastate cu detaliile atemporale pentru a-l ajuta pe purtator atat cu o tinuta de zi, cat si de seara. Pentru a fi potrivite pentru sport de performanta, fiecare piesa durabila este rafinata pentru a oferi confort maxim. Noua oferta de produse prezinta o selectie de piese de imbracaminte pentru barbati intr-o paleta neutra de verde inchis si bleumarin alaturi de piese in culoarea fistic.

 

Formele ergonomice sunt confectionate cu tesaturi reciclate si stilizate cu diferite piese de stratificare cum ar fi vesta scuba tehnica, jacheta impermeabila sau vesta cu gluga finisata cu detalii de banda reflectorizanta. Elementele esentiale sunt din bumbac organic, concepute pentru a imbina oferta tehnica cu estetica athleisure.

 

Colectia incorporeaza aspecte tehnice dinamice in garderoba de zi cu zi. Pantalonul de alergare din poliester reciclat este prezentat cu o jacheta asortata, in timp ce un panou din plasa este integrat atat pe brate cat si pe spate pentru a oferi o ventilatie suplimentara. Finisajele hidroizolante sunt contopite cu materiale prin care respira pielea, panouri din jerse compact, canale reflectorizante si fermoare flexibile pentru o potrivire perfecta.

 

Colectia a fost stilizata cu piese cheie de layering din colectia COS ready to wear pentru a obtine o performanta rafinata si o estetica athleisure, de purtat toata ziua.

 

Colectia Active pentru barbati se gaseste exclusiv online pe www.cosstores.com