COS are plăcerea de a anunța lansarea online în România în luna aprilie a anului 2020.

Inspirat de artă, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru colecțiile care echilibrează designul inovator cu stilul durabil.

Având simplitatea și funcționalitatea în prim plan, fiecare piesă este creată să dureze dincolo de sezon.

Magazinul online din România se va lansa cu colecția Primăvară Vară 2020 care explorează practicalitatea și referințele din arhitectură deconstruită.

Colecția prezintă piese moderne cu atenție la detalii și riguros lucrate. Inovația este tradusă în materiale colorate organic, plant based și diferite tipuri de denim acoperit.

Texturile și construcția sunt regândite pentru a crea puncte de interes cu detalii care se întrepătrund perfect, pe când țesăturile lucioase sunt combinate cu bumbacul într-o nouă tehnică pentru a crea piese unice pentru noul sezon. Lucrând în mod responsabil pe partea de țesături, tot bumbacul folosit în colecție este obținut din surse sustenabile. Această include bumbac organic, reciclat și reconstituit.

Pentru mai multe informații despre lansarea online, vizitați:
https://social.cosstores.com/en_RO/newslettersubscribe

DESPRE COS
Din anul 2007, brandul londonez COS a rămas fidel filozofiei sale: să ofere colecții de inaltă̆ calitate cuprinzând colecții capsulă, precum și piese clasice reinventate, în ton cu etosul brandului – modern, funcționalitate, durabilitate și design tactil. Inspirat de artă, COS folosește metode tradiționale și tehnici noi pentru a forma colecții de calitate și durabile. Dedicat design-ului inovativ și de durată, COS colaborează cu artiști consacrați și noi, galerii și studiouri creative. COS a avut plăcerea de a crea proiecte cu Serpentine Galleries, Salone del Mobile, The Guggenheim New York, The Donald Judd Foundation, Frieze London, The Dia Art Foundation, Design Miami/, Opening Ceremony and Mr Porter și artiști precum Snarkitecture, Șou Fujimoto, Studio Swine, Wayne McGregor și AFSO /ANDRÉ FU.