COS are placerea de a va prezenta cea mai recenta campanie, New Perspectives, ce prezinta colectia de toamna iarna 2020 fotografiata de renumitul fotograf Jack Davison si stilizata de Clare Richardson. Campania ii are in spotlight pe membrii cheie ai comunitatii creative si celebreaza ceea ce ei reprezinta.

 

De la stilistul vizionar Ibrahim Kamara, la modelele Lara Stone si Sora Choi, poeta Greta Bellamacina si artista Rhea Dillon, pana la dansatorul de balet Isaac Hernandez – campania prezinta un mix divers de cincisprezece persoane creative surprinse intr-o serie de portrete in stilul iconic al lui Davison. Uniti prin valorile si ideile lor puternice, distributia reflecta apetitul COS pentru cultura contemporana si viziunea pentru un viitor mai bun.

 

Colectia COS Toamna Iarna 2020 imbina proprietatile inovatoare cu tehnicile traditionale pentru a forma piese clasice redefinite, dedicate stilului atemporal si longevitatii. Look-urile cheie sunt prezentate in campanie, culorile neutre, cremul, bejul si tonurile de gri care construiesc fundamentul sezonului, contrasteaza cu albastru electric, primula decolorata si verde pin.

 

Odata cu aceast proiect, revista COS se va relansa intr-un format digital, reflectand tema campaniei New Perspectives in primul sau numar lunar. Aceasta va acoperi o gama larga de subiecte legate de oameni, locuri si lucruri interesante.

 

Colectia COS New Perspectives Toamna Iarna 2020 se gaseste online pe www.cosstores.com.