COS dezvaluie colectia ce marcheaza inceperea Anului Nou Chinezesc, celebrand trecerea on Anul Dragonului. Avand in atentie un suflu nou de primavarâa, colectia prezinta imprimeuri florale in diferite forme, fiecare oferind o eleganta rafinata si unica.

 

Utilizand tehnici digitale desenate de mana, colectia capsula combina in mod artistic imprimeurile cu textura placuta la atingere a materialelor utilizate. Captand miscarea dragonului, printurile complexe se regasesc pe veste tricotate, bluze de piele cu guler inalt, camasi si fuste.

 

Combinand elementele traditionale si designul contemporan specifice Anului Nou Lunar, o selectie de costume casual in tonuri neutre, tricotaje din lana moale in rosu vibrant si siluete fluide evoca un sentiment de sofisticare relaxata. Puloverele in forma de cocon completeaza piesele din denim moale, imbinand stilul modern si versatilitatea, cu piese care fac fara probleme tranzitia de la outfiturile de zi, la cele de seara.

 

Colectia capsula este disponibila online si in magazine COS selectate.

 

Despre COS

 

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda cu sediul in Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderoba, articolele esenttiale ssi modelele inovatoare care sunt facute sa dureze. Dedicat calitattii si sustenabilitattii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colecttii unice care combina functtionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovatiile in materie de materiale sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

 

@cosstores  COS.com