Sarbatorind increderea care vine o data cu parcurgerea drumului fiecaruia dintre noi, cu un scop definit, campania COS Primavara Vara 2023 etaleaza versatilitatea, imbratisand fluiditatea sezonului in continua schimbare. Sustinand gandirea deschisa, campania isi propune sa provoace convingerile formate si sa incurajeze o perceptie pozitiva a noilor opinii.

 

Amplasata pe un fundal urban cu textura bogata, campania promoveaza contrastele creative si inclusivitatea. Rapperul si cantaretul guyanez- american SAINt JHN, actorii americani Myha’la Herrold si Kieran Culkin si actrita, cantareata, compozitorul si dramaturgul ugandez-britanic Sheila Atim conduc distributia diversa a campaniei pe strazile din Los Angeles. Alaturi le sunt sunt Cherokee Jack, modelul indigen american, protectorul apei si activistul pentru clima, Rebecca Longendyke model american, Shu Pei model chinez si Xu Meen modelul sud-coreean.

 

Aratand cum inspiratia poate veni din toate locurile, fie ca sunt strazi ale orasului, cladiri sau studio, fotograful nascut in Marea Britanie si stabilit in Los Angeles, Glen Luchford surprinde starea de spirit a orasului intr-o succesiune de imagini captivante.

 

O abordare discreta a luxului, colectia ready-to-wear a sezonului promoveaza moda care dureaza. Acordand o atentie deosebita constructiei, cu accent pe aspect si forma, croiala este reinventata pentru produsele usoare din in si bumbac, in timp ce jachetele din piele moale si trenciurile structurate devin mai atractive de purtat atat pentru zi, cat si pentru seara. Broderia englezeasca se aseaza lejer pe corp, in timp ce florile abstracte desenate manual decoreaza seturi co-ord in noi culori proaspete. Maiestria este explorata in continuare si in acest sezon printr-o selectie de ochelari de soare din colaborarea COS × LINDA FARROW.

 

Stilizate de Suzanne Koller, volumele de vara effortless si siluetele structurate sunt explorate prin combinatii de tranzitie. Nuantele verzi indraznete ies in evidenta fata de tonurile naturale contemporane, in timp ce mestesugul rafinat si abordarea circulara sunt proeminente.

 

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de imbracaminte, elementele esentiale de lux si modelele inovatoare care sunt facute pentru a dura. Dedicat calitatii si sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

 

cos.com

@cosstores

 

Despre LINDA FARROW

Creatoare de moda initial, Linda Farrow si-a stabilit brandul omonim in 1970 si a fost unul dintre primii designeri care a tratat ochelarii de soare ca pe niste adevarate accesorii de moda. Astazi, la peste 50 de ani, LINDA FARROW s-a impus ca un brand de moda global care plaseaza calitatea de neclintit in fruntea designului. Brand purtat frecvent de celebritati, printre care Gigi si Bella Hadid, Rihanna, Beyonce, Kendall Jenner, Hailey Bieber si Lady Gaga si mai multe colaborari in curs cu cei mai apreciati designeri din lume, ritmul brandului nu da semne de stagnare.

 

lindafarrow.com

@lindafarrow