Brandul de modă din Londra, COS, este încântat să anunțe lansarea celei de-a doua colecții sustenabile ACTIVE. Noua colecție COS ACTIVE evidențiază layere de bază fără cusături, alături de piese tehnice, ușoare, în noi culori.

Fiecare piesă este concepută pentru a-l duce pe purtător dincolo de antrenament. Detaliile unice și tehnologia fără cusături constituie baza colecției, concepută pentru a îmbrățișa mișcarea de zi cu zi. COS ACTIVE încorporează un design de performanță în modele fit și fluide realizate din țesături reciclate și provenite din surse sustenabile.

În acest sezon, colecția prezintă piese statement cum ar fi salopeta racer din tricot neted, cu suport încorporat și fusta transparentă din nailon reciclat. Pentru bărbați piesa cheie este vesta căptușită texturată din poliester reciclat, finisată cu stipe-uri reflectorizante. Piesele tehnice, cum ar fi windbreaker-ul impermeabil și joggerii de performanță cu panouri, sunt asortate cu straturi de bază versatile pentru o potrivire perfectă.

Itemurile esențiale din bumbac periat, hanoracele oversized texturate și piesele functionale outerwear completează colecția oferind confort maximum atât pentru pentru femei, cât și pentru bărbați.

Noua colecție ACTIVE este disponibilă în magazinele COS selectate și bineințeles online la cosstores.com.

 

www.cosstores.com/cos-active