Brandul londonez COS are deosebita placere de dezvalui viziunea sa pentru sezonul primavara- vara 2021, axata pe o perspectiva optimista pentru planeta, oamenii sai si generatia urmatoare.

Colectia este bazata pe piese rafinate de imbracaminte, de la costume, la tricotaje usoare si blazere. Toate itemurile sunt realizate din materiale provenite din surse sustenabile cum ar fi bumbacuri organice, bijuterii realizate din ambalaje de iaurt reciclate si seturi de tricotaje fara cusaturi, cu deseuri zero, fiecare piesa fiind conceputa pentru a duce purtatorul dincolo de sezon.

Ca parte a calatoriei in curs si a angajamentului catre circularitate, COS a colaborat cu brandul din Antwerp, Yuma Labs pentru a crea si lansa prima colectie de ochelari de soare. Realizati din materiale 100% reciclate, ochelarii de soare COS x Yuma Labs sunt proiectati pentru a se asigura ca fiecare piesa poate fi reciclata atunci cand ajunge la finalul vietii. Colaborarea prezinta patru stiluri unisex in culori exclusive, proiectate de COS si realizate cu atentie de Yuma Labs.

Pentru a celebra noul sezon COS s-a parteneriat cu Brittany Bathgate, creativ din UK si Sophia Roe, stilist din Danemarca pentru a prezenta online piesele lor favorite din colectia SS21:

https://www.cosstores.com/en_eur/live-shopping-event.html

DESPRE COS

Inspirat de arta si cultura contemporana, marca de moda din Londra este cunoscuta pentru colectiile care echilibreaza designul inovator cu stilul durabil, fiecare piesa fiind realizata pentru a rezista dincolo de sezon. COS creeaza un design modern, functional si considerat pentru femei, barbati si copii si a sustinut artele de la lansarea marcii prin colaborari cu artisti consacrati si emergenti, galerii si studiouri de creatie.

DESPRE YUMA LABS

O lume fara risipa, aceasta este viziunea Yuma Labs. Brandul revolutionar de ochelari de soare proiecteaza ochelari la moda din sticle PET reciclate. Ochelari 100% circulari cu rame complet detasabile. In acest fel sunt usor de reciclat la sfarsitul vietii. Sebastiaan de Neubourg a lansat brandul in 2018 ca W.R.YUMA. Fapt amuzant: Yuma se refera la cel mai insorit loc de pe pamant, si anume Yuma din Arizona (SUA). www.yuma-labs.com