Fanii McDonald’s si Crocs pot sa-si eleveze look-ul cu prima colaborare intre branduri. Mashup-ul e inspirat atat de Crocs Stars, cat si de Mickey D, cu o linie de incaltaminte, sosete si accesorii Jibbitz disponibila in peste 30 de tari din intreaga lume.

 

Poti alege saboti clasici cu elemente McDonald’s – incaltari menite sa-ti puna in valoare latura de fan adevarat zi de zi. Stii care e partea cea mai tare la sabotii McDonald’s x Crocs? Ii poti accesoriza cu Jibbitz reprezentand Chicken McNuggets, faimosii Fries sau Big Mac, sa iei cu tine favoritele McDonald’s oriunde.

 

“Suntem profund impresionati de loialitatea fanilor McDonald’s, iar fanii Crocs nu sunt mai prejos,” spune Molly McKenna, Senior Director of Brand Communications la McDonald’s. “Suntem incantati sa facem echipa cu Crocs – alt brand cu un puternic impact in cultura urbana – pentru prima noastra colaborare globala, care alimenteaza dragostea fata de brand si sarbatoreste o cauza draga inimilor noastre, Ronald McDonald House Charities (RMHC).”

 

In onoarea acestei colaborari, McDonald’s sustine RMHC cu o donatie care ajuta familiile cu copii bolnavi, oferindu-le acces la ingrijirea medicala si resursele de care au nevoie.

 

“Invitam fanii din intreaga lume sa celebreze cele doua branduri iconice — fiecare recunoscuta pentru reteta sa de succes, fie ca vorbim despre mancare delicioasa sau pantofi confortabili,” spune Heidi Cooley, Chief Marketing Officer la Crocs. “Ca si personajele mult iubite McDonald’s, Crocs sunt parte din memoria colectiva a fanilor nostri. Impreuna aducem aceasta nostalgie noilor generatii, cu experiente insolite si indraznete, la fel ca fanii nostri din intreaga lume!”

 

Poti sa-ti alegi articolele preferate, care acum sunt disponibile in România la Sneakers Industry, atat in magazinul fizic, cat si online.

 

Despre McDonald’s

McDonald’s este liderul in retail de food la nivel global, cu peste 40.000 de locatii in peste 100 de tari. Aproximativ 95% dintre restaurantele McDonald’s din intreaga lume sunt operate de businessuri locale.

 

Despre Crocs, Inc.
Crocs, Inc. (Nasdaq: CROX), cu sediul central in Broomfield, Colorado, este liderul global in incaltaminte casual inovatoare, combinand confortul si stilul cu preturi avantajoase, lucru cunoscut si apreciat de consumatori. Brandurile companiei includ Crocs si HEYDUDE, iar produsele sale sunt vandute in peste 85 de tari, fie en-gros, fie direct catre consumator. Mai multe informatii despre Crocs, Inc. gasiti aici: investors.crocs.com. Daca vreti sa aflati mai multe despre brandurile noastre, vizitati  www.crocs.com sau www.heydude.com. Va invitam si pe https://investors.crocs.com/news-and-events/ si sa urmariti Crocs si HEYDUDE pe retelele de socializare.