Cum sa incepi mai bine anul decat cu o pereche noua de incaltaminte? Si dupa ce ai stat cocotata pe tocuri la toate petrecerile de Craciun si Revelion, e momentul pentru incaltamintea cea mai confortabila.

Dar iti impartasim un secret: cu noua colectie Crocs Stomp esti ca pe tocuri, pentru ca au o platforma de aproape 7 cm, sa ramai in continuare la inaltime!

Ai doua variante de culoare pentru noul model Stomp – bubble pentru tinute colorate pastel sau jeansi si negru, pentru tinute sobre, in culori inchise.

Alege-ti culoarea preferata, sau poarta-le pe amandoua, daca ai si outfit-uri in culori vesele  si all black.

Te vei bucura de acelasi confort cu care te-a obisnuit Crocs, sa poti pasi cu incredere in noul an.

Desi au o talpa platforma, sunt usori si te lasa sa pasesti ca pe norisori de puf. Doar ca se conformeaza tendintelor sezonului, cu talpi dramatic exagerate si excesiv de groase.

Te bucuri de confort si stil, ai aceeasi bareta mobila, daca vrei sa ii securizezi, pentru mers in siguranta, aerisire si spatiu de adaugat oricate Jibbitz Charms iti doresti.

Ca intotdeauna, sunt usor de curatat si se usuca repede, sa ii poti purta neincetat, indiferent unde te poarta pasii.

Partea superioara este acelasi Croslite modelat si te bucuri de acelasi confort iconic. Usori, flexibili, confort 360 de grade.

Exagerati? Poate.

Exact ce ai nevoie la inceput de an? Cu siguranta!

Paseste cu incredere inainte!

Intra in era STOMP!

Ii poti proba oricand in magazinele Crocs din AFI Cotroceni si ParkLake. Nu astepta, ia-ti chiar acum si tu o pereche de Stomps sa pasesti cu incredere in noul an.