– Statistici la nivel global arata ca femeile se trezesc mai devreme pentru a se machia –

In contextul numaratorii inverse pana la Sf. Valentin, FOREO, compania-gigant de skintech, doar ce a publicat un nou studiu care indica faptul că una din patru femei recunosc că merg la culcare fara sa se demachieze; mai mult, 60% dintre cele intervievate marturisesc ca se scoală cu 30 de minute dimineaţa pentru a se machia inainte ca partenerii lor sa se trezeasca.

 

FOREO publica in date exacte obiceiurile de frumusete ale femeilor aflate intr-o relatie noua.

 

Statistica a scos la iveala ca aproape toate femeile (91%) au recunoscut ca dureaza intre doua -patru luni pentru a se simti suficient de increzatoare fara machiaj in fata partenerilor lor.

O patrime dintre aceleaşi participante la studiu (25%) au marturisit ca merg frecvent la culcare machiate, cu intentia de a parea frumoase si aranjate indiferent de momentul zilei. In plus, chiar peste jumatate dintre ele (60%) au admis ca se trezesc inaintea partenerilor lor, intentionat pentru a se machia.

 

In mod surprinzator, barbatii nu se arata deloc preocupati de aceste aspecte. 96% dintre respondente au spus ca partenerii lor sunt indiferenti daca acestea poarta sau nu machiaj (52%), iar alte 44% au declarat ca partenerii lor le prefera fara machiaj.

 

Dalia Fernandez, Manager Dezvoltare Produs la FOREO spune: „Femeile se pot identifica cu usurinta in statistica aceasta, deoarece cu siguranta toate am resimtit la un moment dat o oarecare presiune legata de aspectul fizic, atunci cand eram la inceput intr-o relatie. Cu toate acestea, afland din cifre concrete ca un procent mare dintre femei chiar se trezesc mai devreme decât bărbaţii lor, cu scopul precis de a se machia, e deja o formă de sabotare a sănătăţii proprii, ţinând cont că somnul este o componentă importantă în menţinerea unui ten frumos.“

 

 

Lasand la o parte obiceiurile de somn, 56% dintre femei au recunoscut ca poarta machiaj în majoritatea zilelor saptamanii. Dintre acestea, 60% o fac pentru a se simti mai frumoase si mai increzatoare si, conform altui studiu, unul din 20 barbati nu si-au vazut niciodată partenera fara make-up.

 

Astfel, pe de o parte, studiul a subliniat ca presiunea asupra femeilor de a arata cat mai bine inca exista, si ca acestea apeleaza la machiaj pentru a se simti mai sigure pe ele, dar pe de alta parte concluzia studiului FOREO a fost si ca o vasta majoritate a celor intervievate detin un dispozitiv de curatare LUNA.

 

Acest detaliu confirma ca atentia pentru ingrijirea tenului este o prioritate, desi femeile nu se simt inca pregatite sa renunte la machiaj. Ceea ce este si mai surprinzator, 68% dintre ele au declarat ca partenerii lor le imprumuta device-ul. Si nu li se intampla doar lor! Chrissy Teigen si sotul ei, artistul John Legend au impartasit in media ca impart un device LUNA, ceea ce intareste cumva ideea ca acele cupluri care se bucura de o rutina de skincare creata comun, sunt mai solide impreuna pe termen lung.

 

Descopera dispozitivele UFO, UFO mini si LUNA mini 2 la un pret mai atractiv in magazinele Douglas.