Tips and tricks de la FOREO pentru a obtine tot ce e mai bun de Black Friday in acest an!

Black Friday este aproape aici! Este momentul sa te pregatestisi sa iti pui lista de cumparaturi la punct. FOREO iti dezvaluiecateva secerete pentru ca de Black Friday sa ai parte de celemai tari cumparaturi.

1.Cel mai important lucru in strategia ta de Black Friday este sa realizezi o schema de cumparaturi. Poti pierde atat de multtimp daca nu stii unde trebuie sa ajungi. Nu este posibil sa te pierzi de Black Friday. Odata ce ai lista pregatita, trebuie sadecizi care sunt magazinele pe care vrei sa le vizitezi. Itirecomandam sa incepi cu cel care detine cel mai important obiect de care ai nevoie. Dupa ce ai achizitionat produsulmust-have, poti decide care este urmatoarea oprire si pentrunumele lui Dumnezeu, incearca sa urmezi planul stabilit!

2.Imbracate pentru ocazie: imbraca-te ca un nijna, pentru caasa iti va fi simplu sa incerci mai multe outfituri in scurt timp. Ideal este sa porti un bodysuit negru care se potriveste cuorice si o fusta care se leaga in lateral. Acest look te ajuta saincerci paltoane, geci sau pantaloni fara sa trebuiasca sa mai pierzi timp in cabina de proba. Este cea mai buna idee de a salva niste timp si de asemenea este o vestimentatieconfortabila daca vrei sa te opresti doar pentru a admira un televizor la pret redus. Chiar nu e important cum arati de Black Friday, crede-ne.  

3.Borseta: Mainile libere un aspect crucial. Ai nevoie de ambele maini neocupate in aceasta zi, ca sa te simticonfortabil. Ia cu tine doar lucruri esentiale: telefonul cubateria incarcata, cardul de credit, alt card de credit si inca un card de credit…

4.Ziua aceasta nu este despre rafinament, este despresupravietuire. Nu te vei opri sa mananci, nici macar nu vei luao scurta pauza de cafea. Ia cu tine un baton proteic, tablete de glucoza si apa. Vei manca cand vei ajunge acasa.

5.Mergi la cumparaturi cu un prieten. E mult, mult mai distractiv sa mergi la cumparaturi cu cineva apropiat, dar este si mai practic. Va puteti imparti pentru a gasit lucruri diferitein anumite sectiuni din magazin. Si cu ajutorul persoaneiapropiate te poti sfatui: cumperi sau lasi.

6.Fa cumparaturi pentru alte sarbatori/evenimente: fii cu un pas inaintea Craciunului. Gandeste-te la ziua de nastere a mamei tale, la nunta celui mai bun prieten sau la botezulverisoarei. Pare mai complicat sa alegi un cadou acum, dar itivei multumi in viitor pentru decizie.

7.Cumpara online: Daca magazinele fizice nu sunt pe placultau, ai noroc! Multe dintre acestea au reducerile in magazineleonline. Daca decizi sa ramai acasa de acest Black Friday, asigura-te ca faci o vizita pe www.foreo.com.