Toamna e momentul cand lucrurile o iau de la capat. Fie ca vorbim despre job, scoala sau alte responsabilitati ale vietii, acest sezon ofera un refresh mult asteptat. Bineinteles ca un switch major de acest gen influenteaza inclusiv garderoba, care e reinnoita exact in aceasta perioada.

 

Din perspectiva asta, Levi’s a elaborat o noua campanie ce se bazeaza pe un stil effortless si cool, insotit de confort la cote maxime. In centrul atentiei este ideea de double denim, un concept ce surprinde combinatiile superbe dintre diferitele piese din denim dintr-un outfit.

 

Astfel, Back in Blue a fost realizata cu gandul ca fiecare piesa parte din campanie reprezinta o modalitate de exprimare a sinelui, avand capacitatea sa transpuna felul unic al fiecaruia la adevarata lui valoare. Prin modele iconice si fit-uri emblematice, articolele Levi’s sunt facute pentru a fi purtate de oricine, dar de fiecare data intr-un mod diferit.

 

Campania a fost materializata cu ajutorul unor micro-influenceri din nordul si sudul Europei, care au oferit o perspectiva unica si personala a styling-ului, lasandu-si creativitatea sa imbogateasca fiecare material video sau foto din Back in Blue.

 

Printre articolele preferate Back in Blue se numara blugii Reverse Baggy Dad, 501 90s Freehand Folk si 726 High Rise Flare Split Hem. Primul model este pur si simplu senzational – o pereche de blugi cu 2 fete, un fit baggy si o talie mid-rise. Reverse Baggy Dad e item-ul perfect pentru zilele in care iti doresti sa atragi atentia fara prea mult efort.

 

Modelul 501 90s Freehand Folk se remarca prin compozitia interesanta de denim – nuante de albastru spalacit se imbina cu cele de albastru calm, creand astfel un pattern unic. Este perechea perfecta de blugi pentru zilele in care iti doresti sa ai o aparitie sporty, dar usor indrazneata. Nu in ultimul rand, modelul 726 High Rise Flare Split Hem este surprinzator prin tivul neobisnuit – acesta este usor taiat pe lungimea piciorului pentru a oferi un usor accent flare si e ideal pentru zile de festival sau alte evenimente unde distractia e laitmotiv.

 

Dat fiind faptul ca tendinta sezonului este double denim, look-urile full denim sunt cele care vor atrage atentia pe oriunde ajungi. Tocmai de aceea, modelele noastre preferate de blugi ar putea fi asortate cu o jacheta Trucker Jacket, o camasa Classic Western Standard Fit Shirt sau o sapca Essential Cap tot din denim.

 

De asemenea, daca simti ca iti doresti un outfit mai stylish, poti opta pentru o fusta Reverse Side Slit Skirt combinata cu o vesta Lilou Denim sau o salopeta Vintage Women’s Shortalls.

 

Back in Blue incapsuleaza astfel o gama variata piese care combinate intr-un full look denim, vor impresia cu siguranta. Fiecare articol vestimentar parte din campanie este disponibil online pe levis.com si in magazinele Levi’s din tara.