Seturile de cadou de la Maria Nila pentru anul 2020 sunt create pentru a evidentia fiecare personalitate a seriei intr-un mod jucaus, facand cadourile si mai unice. Inspirate din astrologie, acestea sunt create pentru a onora toate creaturile magice. Concentrandu-se exclusiv pe diferite animale dintre semnele noastre stelare, ilustratiile colorate evidentiaza si munca si grija pentru animale. Seturile de cadou sunt atat magice cat si dragute, dar si inteligente si sustenabile.

 

Ele sunt concepute pentru a putea fi refolosite pentru a depozita accesorii de infrumusetare in baie, dischete demachiante sau creioanele tale preferate de pe birou. Ca un cadou suplimentar, aceste seturi contin bine cunoscutul ulei de argan de 30 ml de la Maria Nila, pentru a avea cu adevarat un par hranit pe tot parcursul perioadei de vacanta!

 

LUMINOUS COLOUR

Colorat, jucaus si curios sunt cele trei lucruri care il caracterizeaza cel mai bine pe Taur. Lasati gama luminous colour sa adauge stralucire parului colorat, pastrand bogatia si stralucirea pentru o perioada lunga de timp, datorita antioxidantilor sai de protectie extrasi din rodie.

 

HEAD & HAIR HEAL

Loialitatea este trasatura care defineste Capricornul. Lasati gama head & hair heal sa actioneze si sa fie partenerul vostru de incredere pentru par. Continand piroctone olamine si peptide, acestea va vor ajuta impotriva matretii si la cresterea parului. De asemenea, Aloe Vera si Vitamina E o sa va aduca si un plus de echilibru.

 

STRUCTURE REPAIR

O doza mare de devotament si incredere. Racii sunt cunoscuti pentru puternicul lor sentiment de loialitate. La fel ca si gama structure repair, cu alge intaritoare care va vor ingriji parul. De incredere in orice moment.

 

SHEER SILVER

La fel de grijulie si axata pe rezolvarea problemelor precum Pestii, gama sheer silver va avea grija de acele tonuri galbene si va va aduce stralucire si putere parului datorita formulei sale cu extracte de mure si pigmenti violet.

 

TRUE SOFT

Un sentiment de caldura si entuziasm.

Aceasta este adevarata esenta a Berbecului si exact asta ar simti oricine dupa folosirea gamei true soft, care ofera parului fragil un rezultat matasos, datorita uleiului de argan hranitor si hidratant.

 

PURE VOLUME

Dramatic si grandios.

Voluminoasa coama a Leului reprezinta un semn de incredere. Lasati gama pure volume sa actioneze si sa-i ofere parului putere si volum, datorita formulei sale cu Pro-Vitamin B5.

 

Noile seturi sunt realizate din carton reciclat, care poate fi de preferat reciclat din nou. Toate seturile sunt concepute pentru a fi reutilizate pe post de trusa de depozitare pentru accesorii de infrumusetare sau orice ati vrea sa organizati. Ca si in cazul tuturor produselor de la Maria Nila, seturile de cadou din acest sezon sunt 100% vegane, netestate pe animale, fara suflati si parabeni si sunt produse in Suedia. Produsele Maria Nila se gasesc exclusiv pe www.marianila.com.