Incepi diminetile cu greu – te ridici din pat, incerci sa te dezmeticesti si salvarea ta e un dus cu apa fierbinte. Simti cum caldura iti relaxeaza intregul corp si energia iti e usor-usor incarcata. Ei bine, daca te regasesti in scenariul anterior, avem o veste proasta pentru tine. Desi apa fierbinte si aburii te relaxeaza intr-adevar, ele pot de asemenea sa-ti agraveze afectiunile pielii.

 

Tocmai de aceea, daca cauti o modalitatea de a te trezi dimineata, iti recomandam o alternativa ce iti aduce si o serie de beneficii, si anume, dusul cu apa rece! Acesta ar putea face minuni in materie de bunastare fizica si mintala, cum ar fi reducerea nivelului de stres, imbunatatirea circulatiei si reducerea acneei.

 

O alta tendinta care are la fel de multe beneficii si devine din ce in ce mai populara este scufundarea in apa cu gheata – fiind de secole o alternativa a terapiei medicinale – , ce este practicata in mod deosebit de atleti. Insa, daca vei opta pentru optiunea mai blanda, aceea de a face un dus cu apa rece, vei avea parte si acolo de o serie de beneficii! Printre acestea se numara:

 

  • Intareste sistemul imunitar
  • Imbunatateste sanatatea mintala
  • Imbunatateste circulatia
  • Ofera o piele mai moale si un par mai stralucitor
  • Te ajuta sa pierzi din greutate

 

Pentru a accentua impactul pozitiv, iti recomandam ca dupa dus sa incerci folosirea dispozitivului de la FOREO, UFO 2. Un adevarat game-changer in ceea ce priveste rutina de ingrijire a pielii, acesta are rolul de a combina o serie de tratamente pentru a-ti oferi rezultate profesionale in cel mai scurt timp posibil. Bucura-te de termoterapie, crioterapie, lumini LED si pulsatiile T-Sonic chiar acum!

 

Daca vei imbina dusul rece cu UFO 2 vei observa imediat reducerea aspectului umflat, micsorarea porilor, dar si oferirea unui aspect ferm ce elimina semnele de imbatranire.

 

Alte doua dispozitive care pot da un plus valoare efectelor pozitive ale acestui obicei sunt LUNA 3 si BEAR. LUNA 3 este menit sa creeze o experienta unica de self-care, avand drept rezultat eliminarea pana la 99,5% din toxinele acumulate – murdarie, exces de sebum si celule moarte -, datorita periilor moi din silicon ce asigura o curatare delicata in straturile profunde ale pielii. In aceeasi masura, BEAR este primul dispozitiv cu microcurent aprobat de FDA care ofera un lifting non-invaziv. Prin tehnologia anti-aging acesta stimuleaza si ridica peste 69 de muschi ai fetei, obtinand astfel un aspect tonifiat si ingrijit in doar 90 de secunde!

 

Fii gata sa faci o schimbare ce iti va oferi beneficii atat din punct de vedere fizic, cat si psihic! Viziteaza notino.ro, iar in perioada 27 Februarie – 5 Martie te poti bucura de 20% reducere la aproape intreaga gama FOREO (exceptie fiind seturile si linia LUNA 4).