Cea mai romantică perioadă a anului se apropie cu pași repezi. Deși dragostea – pentru cei dragi și pentru noi înșine – ar trebui sărbătorită pe tot parcursul anului, Ziua Îndrăgostiților este cel mai bun moment pentru a-i aprecia simbolic pe cei apropiați sufletelor noastre. Intuiția joacă un rol esențial în alegerea cadourilor pentru cei dragi, dar merită să arunci o privire la propunerile noastre pentru a găsi cadourile perfecte pentru ea și pentru el.

Cadouri romantice pentru ea

Un lucru este cert: adevăratul evergreen atunci când vine vorba de alegerea cadourilor de Valentine’s Day pentru ea este lenjeria intimă. Un body semitransparent de la Undress Code, cu un model subtil, ușor avangardist, pare a fi o piesă sigură în această categorie. O rochie de culoarea roșu rubiniu cu eticheta Fracomina, cu croială mulată și cu umeri bufanți, dăruită din inimă, va inspira și ea admirație. Fiecare femeie va aprecia, de asemenea, un cadou sub forma unor accesorii frumoase. Un accesoriu care va împodobi încheietura mâinii ani la rând este cu siguranță ceasul Margia argintiu de la Ted Baker, cu brățara sa decadentă cu model geometric. Pe lista alegerilor sigure când vine vorba de cadouri practice, nu poate fi omisă geanta de cosmetice, un companion de nedespărțit pentru călătorii sau pentru provocările zilnice. O astfel de sugestie este o geantă de cosmetice în nuanța de roșu luxuriant, realizată din materiale de înaltă calitate de către brandul Valentino.

Cadouri romantice pentru el

Cadourile pentru el sunt întotdeauna o mare provocare. Ce își doresc cu adevărat bărbații și cum le îndeplinești așteptările? Pe lista cadourilor de încredere care vor încânta cu siguranță un bărbat, indiferent de gusturile sale, ar putea fi o cămașă cu inimă de la Vision of Super în stil modern sau un tricou polo mai clasic de la BOSS în nuanța de roșu aprins. Un cadou sigur pentru bărbați este un set de boxeri de culoare neagră și roșie de la HUGO. Bărbaților le va plăcea, de asemenea, geaca bomber în vogă de la KARL KANI, sau portofelul cu monogramă de la GUESS.

Pentru mai multă inspirație cu privire la cadouri dulci și interesante pentru iubite și iubiți, consultă ghidul special de cadouri de Valentine’s Day al MODIVO, creat de stiliștii multibrandului.