MODIVO prezinta cea mai recenta campanie a sa, care se axeaza pe vietile unor femei adevarate, ce inspira actiuni extraordinare prin puterea si determinarea lor. Patru protagoniste feminine din patru tari diferite, cu istorii diferite si perspective diferite asupra lumii, formeaza esenta campaniei prin filme documentare.

Ola Szol, directorul de marketing si e-commerce al MODIVO, este responsabila pentru conceptul seriei de documentare MODIVO. Campania prezinta modalitatea in care protagonistele feminine isi indeplinesc visele si isi ating ambitiile, reflectand asupra aspiratiilor si atitudinilor acestora.

Protagonistele campaniei sunt femei din Polonia, Republica Ceha, Bulgaria si Romania. Ele sunt antreprenoare, activiste si feministe. Acestea ne inspira, ne motiveaza si ne invita in lumea lor (ne)obisnuita.

Puterea este o femeie

Printre protagoniste s-au numarat Kasia si Zosia Pilitowska, mama si fiica, antreprenoare, activiste si autoare de carti culinare. Barul lor pentru micul dejun, Ranny ptaszek (Pasarea de dimineata), este unul dintre localurile preferate ale locuitorilor din Cracovia, care apreciaza energia, atitudinea pozitiva si amabilitatea proprietarilor.

 

Iva Guminshka, antreprenoare si feminista din Bulgaria. Aceasta este fondatoare si CEO al Humans of the Loop, o companie care ofera servicii de formare a modelelor si de validare de machine learning, concentrandu-se pe colectarea datelor necesare pentru o a crea un model de inteligenta artificiala fara prejudecati.

 

Klara Pokorna, coach, instructor de yoga, pasionata de calatorii si de moda, conduce de mult timp grupul YogaGangFam, unde cauta sa le inspire pe participante sa fie cea mai buna versiune a lor si sa isi atinga obiectivele.

 

Alina Dumitriu este autoare, public speaker si activista. De mai multi ani este o sustinatoare activa a persoanele defavorizate. Si-a dedicat intreaga viata profesionala lucrand in organizatii neguvernamentale. De asemenea, organizeaza evenimente ce sprijina comunitatile marginalizate.

Exprima-te oriunde te-ai afla

Omul este o sursa de inspiratie atemporala pentru MODIVO, a carui misiune este de a incuraja exprimarea de sine prin intermediul modei si de a crea propria realitate in conformitate cu propriile reguli. Acesta este motivul pentru care multibrandul a invitat in campanie femei ce emana forta, autenticitate si tenacitate. Campania poarta un mesaj universal bazat pe emotii si cauta sa atinga constiinta oamenilor.

MODIVO dovedeste inca odata ca moda este o parte importanta a vietii pentru atingerea obiectivelor. www.modivo.ro