Una dintre cele mai populare tendinte ale sezonului primavara-vara 2023 este autenticitatea. Exprimata prin actiuni, cuvinte, dar in mod special, prin stil vestimentar. Modul in care fiecare dintre noi asorteaza hainele, accesoriile si incaltamintea transmite un mesaj cu adevarat puternic si sincer. Tocmai de aceea, Crocs vine in ajutorul celor ce-si doresc un item care poate fi doar al lor, prin capacitatea de a personaliza noile colectii cu charm-uri Jibbitz™.

 

Colectiile Platform Slide si Classic Sandals sunt formate dintr-o varietate de modele, in nuante ce transpun superb sentimentul calm al anotimpului – culorile roz pal si babyblue sunt in centrul atentiei. Insa, printre acestea se regasesc si variante mai clasice, de culoarea alba sau nuante de gri. Aspectul incaltamintei variaza in functie de modelul pentru care optezi – de exemplu, modelul Classic Platform Retro Resort Flip se bucura de o platforma subtila si o silueta ce tinde catre varful piciorului, in timp ce modelul Classic Clog ilustreaza item-ul cu trasaturi emblematice, care a inceput intreaga poveste a brandului (silueta este minim stilizata si are o curea suplimentara la spate).

 

Charm-urile elaborate de Jibbitz™ se impart in functie de diferite tematici, precum metaverse, petrecere la piscina, skateboarding si multe altele. Ceea ce e interesant este cum fiecare dintre aceste charm-uri spune o poveste diferita: cele dedicate party-ului in pisicina au o energie calda, in nuante vibrante de roz, in timp ce atunci cand vine vorba de metaverse, charm-urile au o aparitie mai moderna, cu accente cyber.

 

De ce e necesar sa ai astfel de accesorii? Autenticitatea este cel mai usor obtinuta prin personalizare. Acela e momentul cand iti pui cu adevarat amprenta asupra look-ului tau, oferindu-i un twist stilistic pe care cu siguranta nu il va mai avea nimeni.

 

Pe langa faptul ca incaltamintea Crocs ofera un aer unic atunci cand e combinata cu diferite piese vestimentare, daca vei opta sa adaugi si cateva charm-uri Jibbitz™, rezultatul va fi unul de milioane.

 

Descopera in curand colectiile Platform Slide si Classic Sandals si charm-urile Jibbitz™ in magazinele din Bucuresti.