Lumea se afla intr-o transformare continua, vazand cum totul in jurul nostru evolueaza de la o zi la alta. Insa, un lucru ce ramane neschimbat este dorinta de a avea grija de corpul nostru. Aici este inclusa si rutina de ingrijire a pielii – un ten sanatos, ferm si luminos este inca un obiectiv de vis.

 

Recent, brandul suedez de beauty-tech, FOREO, a elaborat o cercetare de marketing alaturi de compania OnePoll. Aceasta a implicat 2.000 de respondenti de sex feminin, aratand un rezultat deja intuit, si anume, faptul ca femeile cauta in mare parte solutii naturale cand vine vorba de corpul lor – acestea dedica in medie 23 de minute pe zi ingrijirii pielii, insa 73% dintre ele ar dori sa reduca acest timp. Adică, oamenii incep sa caute solutii mai rapide si eficiente.

 

„Mintea si corpul sunt aliati puternici, iar pielea este precum o oglinda a starii noastre de sanatate. De aceea alocam atat de multa importanta notiunii de a avea grija de tine – si nu doar cu ocazia anumitor sarbatori. Astfel, FOREO a conceput un tratament facial complet care va oferi rezultate profesionale in doar 6 minute”, explica CEO-ul FOREO EE, Vladimir Cuturilo.

 

Descopera in urmatoarele randuri, secretul frumusetii durabile si curate, cu un tratament de doar 6 minute, asigurat de FOREO.

 

Curatarea faciala – 1 minut

Peeling-ul poate fi o componenta foarte importanta intr-o rutina de ingrijire de calitate, insa aceasta tehnica poate aduce daune pielii sensibile sau problematice. De aceea, un dispozitiv precum LUNA 3 schimba complet regulile jocului. Perii moi din silicon garanteaza o curatare minutioasa si blanda, care in acelasi timp indeparteaza pana la 99,5% din murdaria si toxinele acumulate ( machiaj, exces de sebum, celule moarte).

 

Antrenament muscular facial – 3 minute

Tonifiaza-ti si ofera fermitate tuturor celor 69 de muschi ai fetei chiar acum. BEAR este un dispozitiv care combina tehnologia cu microcurent cu pulsatiile T-Sonic, lucru ce are drept outcome o intinerire a pielii si reducerea liniilor fine. Mai mult de atat, acesta reuseste sa modeleze perfect fata, oferindu-i un contur de invidiat.

 

O relaxare binemeritata – 2 minute

UFO 2 este un dispozitiv ce combina 4 tehnologii de ultima ora si incheie impecabil o rutina de ingrijire de 6 minute. Terapia cu lumina LED, termoterapia, crioterapia si pulsatiile T-Sonic, vor  asigura rezultate la nivel profesional in doar 2 minute. In plus, beneficiile UFO 2 sunt dublate atunci cand functioneaza alaturi de una din mastile FOREO – rezultatul fiind o hidratare a pielii de 125% dupa doar 90 de secunde de utilizare, cu un efect ce dureaza pana la 6 ore. Nu in ultimul rand, dispozitivul reduce semnificativ aspectul ridurilor in doar 7 zile.

 

Descopera intreaga gama de dispozitive FOREO  – si care sunt beneficiile acestora – pe notino.ro.