In urma unei investitii considerabile, FOREO a elaborat si lansat pe piata FAQ Swiss, un brand ce lupta impotriva efectelor anti-imbatranire. 

 

FOREO, cel mai relevant brand de beauty-tech din lume, continua sa inoveze industria frumusetii prin lansarea unui nou brand numit FAQ™ Swiss – deschizand astfel calea catre noi modalitati de a lupta impotriva semnelor imbatranirii.

 

Dupa cum probabil stii deja, Elvetia este una dintre cele mai recunoscute locuri la nivel international pentru centrele biotehnologice inovatoare – de aici provenind si inspiratia pentru FAQ. Procese celulare si bimoleculare sunt integrate in produse, misiunea FAQ™ Swiss fiind de a oferi oricui tehnologii premium, in intimitatea propriei case.

 

Brandul cauta sa imbunatateasca considerabil standardele rutinei de ingrijire din viata de zi cu zi. Adica, atat FOREO, cat si FAQ™ Swiss, au ca prioritate stimularea unor procese de la nivelul tenului care se ocupa de oferirea unei intineriri sanatoase. Stralucirea si aspectul radiant sunt efecte secundare, ce insotesc aceste proceduri inovative.

 

FAQ™ Swiss incorporeaza cunostintele elvetiene cu luxul, in timp ce FOREO detine secretele unei rutine de self-care perfecte. „Ni s-a spus intotdeauna ca avem nevoie de proceduri profesioniste pentru a obtine cele mai bune rezultate anti-imbatranire. FAQ™ Swiss e aici sa schimbe aceasta convingere. Procedurile anti-aging profesioniste sunt acum puse la dispozitie oricui este dispus sa le incerce in intimitatea casei.  Astfel, oferim oamenilor puterea si increderea de care au nevoie.” – explica fondatorul elvetian FOREO & FAQ™, Filip Sedic.

 

Colectia FAQ™ 200 este o generatie complet noua de masti LED, care prezinta un design elvetian inteligent, ultra-usor si extrem de igienic. Mastile sunt fara fir, cu un design superb si o banda anti-alunecare care mentine masca pe loc, oferindu-ti o libertate de miscare ridicata. Ambele modele sunt realizate cu silicon flexi-fit, care se muleaza perfect pe conturul fetei tale pentru o acoperire uniforma.

 

FAQ™ 202, produsul central al colectiei, reprezinta solutia perfecta pentru oricine doreste sa-si imbunatateasca rutina de ingrijire a pielii. Folosind terapia cu lumina LED pentru a oferi rezultate adevarate, FAQ™ 202 ofera 8 lungimi de unda diferite de lumina (rosu, albastru, verde, portocaliu, violet, cyan, galben), avand inclus si NIR – care se ocupa  de semnele de imbatranire= si alte probleme ale pielii.

 

Terapia cu lumina infrarosie (NIR) este o procedura puternica atunci cand vine vorba de intinerirea pielii. A fost folosita de zeci de ani in domeniul medical pentru a trata diverse afectiuni ale pielii, dar recent a castigat credibilitate drept o modalitate sigura de intinerire si reparare a pielii. Utilizarea luminilor LED NIR ajuta la stimularea productiei de colagen, la reducerea liniilor fine si a inflamatiei pe piele, a petelor solare si ofera luminozitate. Beneficiile terapiei cu lumina s-au aratat in decurs de 6-12 saptamani.

 

FAQ™ 202 este supraalimentat cu 600 de replicatoare de lumina care emit mii de impulsuri LED pe secunda, optimizate pentru a se asigura ca lungimile de unda LED patrund uniform in toate zonele pielii. Masca inteligenta este conectata la aplicatie si ofera tratamente preprogramate. FAQ™ 100 ofera cea mai mare posibilitate de personalizare a tratamentului de pe piata, fiind totodata si cel mai sigur dispozitiv EMS si RF din lume.

 

Daca iti doresti sa afli mai multe detalii privind noul brand anti-imbatranire FAQ™ Swiss, acceseaza foreo.com.