By Vera T., on 18 Jun, 2019 @ 11:19

Wekendul este facut pentru distractie, mai ales daca locuiesti in capitala cu cea mai vibranta viata de noapte: Bucuresti. Vara asta nu exista scuze pentru a nu te pregati de petrecere odata cu lasarea serii, asa ca aduna gasca si pregateste-te  de o noapte memorabila. Pentru a nu te pierde in neumaratele posibilitati, FOREO a ales cele mai tari 5 petreceri din oras unde sa te distrezi pana la rasarit. Inainte de a iesi pe usa insa, nu uita cateva sfaturi esentiale: nu conduce, imbraca-te superb si mananca ceva inainte (ca sa nu asaltezi fast foodurile la 5 dimineata).

 

Nomad Sky Bar. Cocktails, muzica buna, decor cool si vedere panoramica asupra stradutelor aglomerate. Departe de stilul cu adevarat nomad, aici te poti bucura de una dintre cele mai stylish petreceri din Centrul Istoric al Capitalei. Un loc perfect unde sa ajungi inainte de a incepe cu adevarat viata de noapte si a te bucura de muzica buna pana dimineata.

Interbelic. Grabeste-te sa ajungi aici, dupa ora 1 cu greu te mai poti strecura inauntru. Cei mai buni mixologi din Bucuresti prepara cocktail-uri creative si aprind petrecerea ce te prinde intr-un haos placut si captivant. Se danseaza oriunde de la ringul de dans pana la intrarea in baie. Nu este nevoie sa ai masa, deoarece nu se sta pe scaune mai deloc. Esti pregatita?

E3 by Antourage. Un local posh unde poti servi un pahar de vin intr-o companie selecta, pe terasa din fata barului. Odata cu orelele 23.00 insa, E3 isi schimba infatisarea, se aprind luminile albastre si muzica lounge se transforma in ritmuri pop si disco. Se muta mese, se renunta la figuri si se danseaza pana la rasarit.

Fratelli Studios. Una dintre cele mai cunoscute locatii de petrecere ce organizeaza concerte si DJ set cu artisti cunoscuti la nivel international. Este locul perfect pentru a rezerva o masa impreuna cu prietenii si a-ti organiza ziua de nastere!

Biutiful by the lake. Iti doresti sa te distrezi insa te sperie discotecile aglomerate? Nu te lasam la greu: iti prezentam un loc fabulos pe lacul Herastrau unde seara incepe cu o cina delicioasa si se termina cu musica live sax si distractie pe stilul chill, cum le plac celor peste 35 de ani. Perfect pentru o petrecere cu prieteni pe care nu i-ai mai intalnit de multa vreme si vrei sa combini seara de clubbing cu conversati spumoase.

O petrecere reusita necesita a doua zi un ritual de revigorare eficient. Bea multa apa si curata in profunzime tenul cu LUNA 3 de la FOREO.

Noul LUNA 3 este primul dispozitiv inteligent de masaj facial pentru curatarea si combaterea ridurilor care combina o curatare igienica ultra soft cu o varietate de rutine pentru un masaj tonifiant controlate cu ajutorul aplicatiei FOREO. LUNA 3 elimina impuritatile, sebumul si celulele moarte intr-un singur minut. Un cap cu perie mai mare, punctele tactile mai lungi si mai moi comparativ cu LUNA 2 de la FOREO asigura o curatare mai profunda si mai precisa.

 

Pe langa curatare, LUNA 3 ofera o varietate de rutine de masaj care vizeaza zone specifice ale fetei. Disponibil exclusiv prin aplicatia FOREO, fiecare masaj confera fermitate pielii pentru un ten cu aspect imbunatatit si intinerit. Design-ul imbunatatit al LUNA 3 include striuri din silicon a caror forma le permite sa alunece usor pe pielea de la nivelul fetei, gatului si decolteului, in timp ce pulsatiile de joasa frecventa elimina fluidele in exces pentru a reduce aspectul pufos si atenueaza semnele de imbatranire.

 

LUNA 3 este disponibil in 3 variante: ten normal (roz pudrat), ten sensibil (mov) si ten mixt (albastru). Momentan stocul a fost epuizat pe www.foreo.com, insa dispozitivul poate fi achizitionat din magazinele Douglas,  www.douglas.ro sau de pe emag.ro.