Marca poloneza Simple intampina sezonul urmator in stilul sau tipic minimalist si modern. Cea mai recenta colectie, conceputa pentru toamna si iarna 2022/23, este o capsula care contine tot ceea ce fanii simplitatii sublime cauta in moda, tinand pasul cu provocarile stilului de viata modern. O paleta de culori discrete, completata de doua culori izbitoare si croieli bazate pe elemente clasice modernizate, sugereaza ca cele mai recente modele de la Simple vor ramane in garderoba feminina pentru mai mult timp decat un sezon.

Intrarea intr-un nou sezon este o ocazie excelenta pentru a-ti analiza si apoi pentru a-ti reimprospata garderoba. Raspunsul la nevoile femeilor moderne minimaliste, al caror scop este de a avea o garderoba coerenta si complementara, este conceptul de garderoba capsula. Ideea este ca ar trebui sa fie alcatuita dintr-un numar minim de haine, pantofi si accesorii care, atunci cand sunt puse impreuna in moduri diferite, creeaza intotdeauna un stil impecabil. Gandul la acest tip de garderoba a fost cel care l-a ghidat pe designerul brandului Simple atunci cand a creat colectia pentru sezonul toamna-iarna 2022/23.

“Scopul meu a fost sa creez o colectie urbana de zi cu zi, confortabila, bazata in mare parte pe clasici, dar pentru o femeie care nu se inchide doar in solutii standard. Am decis sa pornesc de la articole clasice, dar sa le “sterg putin praful”, sa le dau o forma moderna, folosind o schema de culori coerenta si limitata. Formele universale si, intr-un fel, atemporale au fost compuse astfel incat sa reziste in garderoba mai mult de un sezon. Intregul ansamblu a fost completat de modele care ar trebui sa stea la baza garderobei fiecarei femei”, spune Wojciech Bednarz, Head Designer al brandului Simple.

Colectia capsula de la Simple este o referinta directa la croielile feminine clasice de toamna-iarna, dar intr-o editie moderna, caracterizata de solutii si materiale confortabile. Vorbim despre croieli si tesaturi care, in ciuda elegantei lor, nu limiteaza in niciun fel miscarea. Cele mai multe piese sunt in culori discrete (negru, bej, fildes, bleumarin clasic), care sunt intrerupte de accente in culori mai indraznete (rosu si o nuanta puternica de albastru). O astfel de selectie de culori, combinata cu croieli atemporale, permite crearea unor seturi coerente si estetice, in care se evidentiaza o forma simpla si curata.

Noua colectie Simple prezinta mai multe variante de imbracaminte pentru exterior: un palton tip teddy bear in bej si negru, un palton oversize cu revere mari si centura in rosu, negru si camel, un palton matlasat de tip boxy in negru si mai multe geci de puf. Fiecare dintre acestea are o forma mare, invaluitoare si este una dintre cele mai importante piese din garderoba de toamna-iarna a femeii moderne. La fel de esentiale pentru aceasta capsula vestimentara sunt jachetele, ale caror taieturi au radacini masculine. In completarea acestor doi piloni solizi se afla modelele tricotate: pulovere, rochii si fuste. Acestea variaza de la cele croite pana la cele largi, de tip boxy.

Colectia minimalista, de zi, urbana, pentru femeia activa in cautarea echilibrului, este disponibila in magazinul online modivo.ro si in aplicatie.