Boris Trupčević, NOUL CEO FOREO  

 

FOREO, brandul inovator care guverneaza frumusetea cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, prin dispozitive usor de folosit, chiar la tine acasa, a anuntat o mare schimbare la nivel de conducere la inceputul anului 2021, numindu-l pe Boris Trupčević noul CEO.

 

Noul CEO, un expert media cu peste 25 de ani de experienta, va conduce compania spre urmatoarea sa etapa de inovatie, explorand noi dimensiuni in domeniul frumusetii alaturi de Filip Sedic, fondatorul si principalul inventator al liniei de productie premiate FOREO. Prin inspiratia originala din spatele brand-ului si viziunea strategica, Sedic va asigura o integrare lina si va sustine in continuare succesul FOREO in urmatorii ani, punand accent pe dezvoltarea produselor.

Boris Trupčević este expert media, CEO de lunga durata, fost director general al Styria Group Croatia si membru activ al consiliului de administratie la International News Media Association. Acesta are o experienta vasta in dezvoltarea produselor, iubeste designul, inovatia, noile tehnologii si toate lucrurile digitale.

In calatoria sa profesionala, Boris a fost responsabil pentru continut, editoriale, produse tiparite / online, operatiuni digitale, tehnologie, vanzari si marketing. A realizat un intreg proces de digitalizare a fostei sale companii, timp in care produsele sale, initiativele de inovare si solutiile de comunicare au castigat peste 100 de premii internationale. Concentrarea deplina bazata pe digitalizare a inclus programe educationale extinsive, instruirea angajatilor si infiintarea unei echipe de Data Science / Machine Learning. Modificarile si gestionarea schimbarilor sunt o constanta a activitatii sale profesionale.

Boris Trupčević spune ca FOREO a fost dragoste la prima vedere.

‘’Inca din primul moment am fost cu adevarat inspirat de indrazneala, misiunea si ambitia FOREO. Ceea ce FOREO a realizat este remarcabil. Dar, sunt multe lucruri care constituie acest aspect. Exista multe influente asupra vietii oamenilor si gandirii profunde – cum contribuiti la realizarea unui context mai larg, cum ajutati la imbunatatirea umanitatii? Facand un individ mai fericit, unul cate unul, fiecare fiind un mic pas catre un salt urias. Daca ii ajuti cu adevarat pe oameni sa se simta frumosi si mai increzatori, pentru fiecare persoana acest sentiment este la fel de mare ca universul si asta le schimba viata in bine. Si acesta este datoria FOREO.’’, spune Trupčević.

 

Sedic concluzionand: ‘’Există atat de multe lucruri pe care le putem realiza impreuna. Au fost opt ani nebuni pana acum, dar acesta a fost doar inceputul. FOREO a distrus si reinventat o intreaga industrie, a fost pionierul unei intregi categorii. Asta este incredibil! Cu toate acestea, intr-o lume asa mare este nevoie de timp pentru a atinge pe toata lumea si mai avem un drum lung de parcurs pana ajungem la fiecare persoana la care ne dorim.’’