Gentleman Society, nu este doar un parfum, ci o stare de spirit

Gentleman Society, noul parfum al Casei Givenchy a fost prezentat publicului luni seara, in cadrul unui eveniment special ce a imbinat cultura streetwear si stilul Couture, gazduit de Niran Co Products, distribuitor al brandului pe piata din Romania de aproximativ 30 de ani.

 

Gentleman. Acest cuvânt plin de semnificațe a devenit parte din istoria Givenchy în 1975 când un parfum legendar a fost creat.

Însă vremurile s-au schimbat și la fel a făcut și gentleman-ul…Astăzi Givenchy și-i imaginează pe gentlemanii moderni stând împreună, adunați sub egida unei societăți pline de îndrăzneală. O comunitate ce reflectă masculinitatea și toate fațetele sale, ce întruchipează gândirea inovatoare.

Ce au acești membri în comun? Valorile respectului, gândirii deschise, grija față de ceilalți, eleganța. Un anume mod de a reinventa constant regulile în timp ce rămân fideli personalității și angajamentelor lor.

Referitor la originea, povestea lor, ei împărtășesc abilități sociale și o atitudine rebelă care a inspirat crearea unui parfum unificator, ce nu seamănă cu nimic altceva.

Givenchy deschide ușile Gentleman Society pentru oricine se regăsește în acest mod de gândire.

 

Gentleman Society este un parfum floral lemnos aromatic cu o aură intrigantă, distinctivă. Asemenea tuturor parfumurilor Casei, are o semnătură exclusivă, cea a dualității floral-lemnoase. Dezvăluie o aromă captivantă în care inima parfumului este compusă dintr-o notă de narcisă sălbatică combinată cu un acord intens lemnos.

Creat de parfumierii Maïa Lernout și  Karine Dubreuil, acest parfum neobișnuit conține ingrediente de cea mai bună calitate, selectate atât pentru proprietățile lor olfactive unice, cât și pentru modul responsabil și exact de urmărire a procesului de cultivare și recoltare.

 

UN PARFUM SEMNĂTURĂ

Totul începe cu o sclipire efervescentă: fructele de ienupăr din Croația se combină cu cardamom-ul de Guatemala pentru a forma un duo aromatic ce declanșează un efect de tot unitar încă de la prima pulverizare pe piele. Un accent de salvie clary din Europa adaugă acestui acord o notă ierboasă, ca apoi să lase locul notelor aflate în inima parfumului. Absolutul de narcisă cultivat în Europa și prelucrat în Grasse îmbină accentele sale verzi, animalice cu fațetele pudrate, moscate ale irisului din Maroc. Acest lucru rezultă într-un acord sofisticat, intens ce conferă și mai multă densitate acordurilor lemnoase: lemn de cedru de Himalaya, lemn de santal din Australia și vetiver. Gentleman Society conține un cvartet de extracte de vetiver cu origini și modalități de extracție diferite. Acest mix fără precedent face posibiă translatarea bogăției olfacive a acestui ingredient în timp ce păstrează referirea la cele 4 fațete ale emblemei 4 G a Casei.

 

Esența de vetiver din Madagascar, derivată din agicultura organică, aduce fațetele sale afumate, prăjite, aproape sărate, în timp ce vetiverul de Uruguay dezvăluie o notă balsamică, cu accente de cacao. Vetiverul de Haiti are o esență luminoasă, vivace cu fațete verzi. Parfumul conține și vetiver extras CO2, un proces eco-friendly care face posibilă obținerea unei arome rădăcinoase proaspete cu accente zemoase de grapefruit. Eleganța atemporală a vetiverului merge perfect cu acordul sărat, creând un contrast neașteptat cu acordurile lemnoase. Potrivindu-se cu fațetele de lemn de santal, ambroxan si vanilie,creează o bază învăluitoare, senzuală.

 

BENJAMINE CLEMENTINE – UN GENTLEMAN MODERN

Este un compozitor, cântăreț, pianist, poet, actor…Un gentleman autentic cu abilități multiple, recompensat pentru albumele sale, admirat pentru textele sale, o persoană care atrage atenția la cinema. Un britanic de origini ganeze, a trăit în Londra, Franța, Statele Unite…El vine dintr-un context multicultural care îi oferă o vastă experiență.

Un artist autodidact  – care a ajuns de la cântăreț la metrou la star internațional în doar câțiva ani – zi după zi el și-a construit o carieră bogată și promițătoare într-un stil unic, combinând modernul, generozitatea și eleganța.

Pentru toate aceste motive și nu numai, Benjamin Clementine întruchipează atitudinea noului parfum Gentleman.

 

GIVENCHY GENTLEMAN SOCIETY este disponibil în parfumerii începând cu acesta lună.

 

GIVENCHY GENTLEMAN SOCIETY – 499lei ( 60ml, EDP)