Pentru Global Pride 2021, COS continuă să sprijine organizațiile susținătoare LGBTQIA+ care atrag atenția asupra problemelor legate de drepturile omului, prin lansarea a două produse în ediție limitată.

COS lansează o colecție capsulă de tricouri, în colaborare cu artistul londonez Coco Capitán: 3 modele exclusive, unisex, realizate din bumbac organic. Mesajele de pe fiecare tricou sunt brodate cu scrisul emblemă al artistului Coco Capitán.

ALWAYS LOVE BECAUSE LOVE IS ALWAYS LOVE” este mesajul inspirat de inclusivitate și libertatea de a iubi pe oricine vrei.

A BOYFRIEND CALLED MY GIRLFRIEND” și “WOULD YOU BE MY BOYFRIEND GIRL FRIEND QUEER?” sunt mesaje inspirate de orientarea de gen și relațiile personale a lui Coco.

Pentru al doilea an consecutiv, COS reeditează geanta tote din bumbac reciclat, în ediție limitată, în cinstea celebrării  diversității și Global Pride 2021. Geanta afișează logo-ul COS în culorile steagului LGBTQIA+.

Ediția limitată de genți tote va fi disponibilă online și în magazine selectate pe parcursul acestei luni, urmată de lansarea colecției capsulă de tricouri. Toate veniturile realizate în urma vânzării tricourilor și profitul realizat în urma vânzării genților tote vor fi direcționate către Kaleidoscope Trust.

COS

pr@cosstores.com

cosstores.com

@cosstores