Bucuresti, 14 martie 2024: Guinness aduce si anul acesta in Romania atmosfera irlandeza autentica de sarbatoare, in perioada 15-17 martie, cu ocazia St. Patrick’s Day, cand este sarbatorita ziua nationala a Irlandei. Aceasta aniversare cu traditie a devenit un eveniment global emblematic si una dintre cele mai faimoase celebrari din lume, reunind anual peste un miliard de oameni din peste 200 de tari.

 

Guinness ofera iubitorilor de bere din Romania oportunitatea de a trai experienta vibranta specifica acestei celebrari speciale in puburile si cluburile din tara, savurand aroma inconfundabila a pintului perfect de Guinness, simbol prin excelenta al spiritului irlandez.

 

Consumatorii romani care vor sa petreaca ca un irlandez se pot alatura sarbatorii in locatiile partenere sau pot accesa intr-un mod inedit magia lumii Guinness, cu ajutorul unui filtru AR dedicat. Acesta ii introduce intr-un mod inovator in universul acestui brand emblematic, prin scanarea unui cod QR sau prin accesarea link-ului https://ee.guinness.com/. Astfel, participantii pot face in timp real poze incadrate virtual de celebrul pint de Guinness, impartasind cu intreaga comunitate energia si buna dispozitie specifice St. Patrick’s Day.

 

 

In fiecare an in preajma zilei de 17 martie ne bucuram de energia molipsitoare a acestei sarbatori globale extraordinare, al carei punct central este forta magnetica a prieteniei, alaturi de pasiunea pentru calitate si excelenta. Ii invitam pe toti doritorii sa se bucure de un weekend cu iz de festival si de experienta legendara a pintului perfect de Guinness, de nelipsit”, spune Loredana Stoica, Senior Brand Manager Carlsberg & Specialties.

 

Povestea brandului Guinness este o sursa inepuizabila de experiente emblematice, caracterizate de inovatie, pasiune si originalitate. Una dintre acestea poate fi retraita an de an cu ocazia St. Patrick’s Day, o aniversare cu traditie, care ne aduce privilegiul de a face accesibila consumatorilor din Romania o experienta autentica irlandeza alaturi de Guinness. Atasamentul fata de brand si fata de aceasta celebrare a excelentei este vizibila in entuziasmul si devotamentul comunitatii, in crestere de la un an la altul”, adauga Cristina David, Marketing Services & PR Director.

 

In weekendul 15-17 martie, Guinness invita iubitorii brandului sa-si dea intalnire in locurile lor preferate din oras si sa celebreze cea mai cunoscuta zi nationala de pe mapamond. Conform traditiei irlandeze, cele mai bune povesti sunt spuse intre prieteni, iar Guinness este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o calatorie remarcabila in inima Irlandei.

 

Despre Guinness

In 1759, Arthur Guinness a fondat o poveste de success, iar de atunci si pana astazi, Guinness s-a dedicat producerii berii de cea mai inalta calitate, combinand traditia cu inovatia. Cu o atentie deosebita pentru detalii, procesul de fabricatie include 251 de verificari si tehnologii emblematice, precum celebrele widget-uri pe baza de azot, oferind o textura distincta a berii si o experienta autentica de consum. Guinness este prezenta pe piata din Romania inca din 1996 si continua sa bucure inimile consumatorilor, facand parte din segmentul de piata al berilor premium.