În data de 2 octombrie, H&M și Rabanne și-au celebrat prezentarea viitoarei colaborări având alături o serie de invitați celebrii în prestigiosul club din Paris, Silencio.

 

Reprezentând un pionierat pe scena modei franceze încă de la primele colecții prezentate de către fondatorul Paco Rabanne, definind cu succes perioada anilor ‘60, Rabanne este celebrat în prezent pentru ținutele unice propuse de către directorul creativ Julien Dossena.

 

Evenimentul a prezentat în premieră colecția Rabanne H&M care include atât piese vestimentare pentru femei și bărbați, cât și accesorii și decorațiuni interioare. Aceasta va fi disponibilă în magazinele selecționate și online pe hm.com începând cu data de 9 noiembrie 2023.

 

Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham și Tina Kunakey au purtat ținute emblematice din spectaculoasa colecție infuzată de energie, Rabanne H&M.

 

Au fost prezenți de asemenea și Amina Muaddi, Tyga, Rianne Van Rompaey, Alexander Edwards, Jade Rabarivelo, Rafael Pavarotti și Issa Perica.

 

,,Rabanne a fost dintotdeauna un brand plin de viață, iar acest eveniment a surprins dispoziția jucăușă a colecției Rabanne H&M. Îmi doresc ca oamenii să se simtă liberi de fiecare dată când ne poartă piesele vestimentare, așa că a fost grozav să văd cum invitații noștri celebrează și îmbrățișează spiritul hedonist al colecției,” declară Julien Dossena, director de creație în cadrul Rabanne.

 

,,Ce alt loc este mai potrivit pentru a prezenta o colecție destinată momentelor memorabile decât un club emblematic? A fost o plăcere să dezvăluim în Paris colaborarea Rabanne H&M alături de oaspeții noștri, bucurându-ne de potențialul spectaculos al acestei colecții versatile,” declară Ann-Sofie Johansson, director de design al departamentului pentru femei și consilier de creație în cadrul H&M.