Pentru vara lui 2024, HUGO e entuziasmat sa lanseze campania globala pentru noua sa colectie casual elevat cu design contemporan. Brandul si platforma sa de campanie #HUGOYourWay continua sa ofere mai mult spatiu experimental, cu ambitia de a fi brandul premium preferat al generatiei sociale de changemakers, care considera stilul vestimentar creativ ca o expresie a individualitatii sale.

Distributia noii campanii, fotografiate de Stuart Winecoff, include talente din industriile creative – Reezy, Jasmine Jobson, Teezo Touchdown, Rikimaru, Cara Taylor si Vinnie Hacker – sustinand pozitia brandului de penetrare tot mai mare in fashion si cultura la nivel global.

Rosul recognoscibil HUGO este unificatorul campaniei. Aceasta nuanta distinctiva isi face aparitia in tot continutul creativ, pentru a aminti privitorilor ca rebeliunea pura si originalitatea puternica sunt parte din ADN-ul brandului.

Noua colectie este definita de abordari moderne ale costumului, prezentat in culori pastel estompate si un mix de design riguros cu siluete mai fluide supradimensionate. Piese metalice, articole cu logo-ul brandului, topuri scurte si accesorii statement completeaza selectia in stil recognoscibil avangardist.

Pentru a-si cimenta conexiunea cu generatia sociala, HUGO va promova in social media noua colectie si campanie, pentru a crea buzz. In offline, aranjamentele din vitrine si din magazinele fizice se vor focaliza pe codul vestimentar caracteristic al brandului, promovand si mai puternic abordarea indrazneata HUGO pentru vara 2024.

Colecția de vara 2024 de la HUGO este disponibila deja in magazinul HUGO din Băneasa Shopping City, București.

Despre HUGO și HUGO BOSS:

HUGO, brandul mai tanar al lui HUGO BOSS, ofera o platforma de exprimare a unui stil vestimentar autentic. Implicat la nivel global si fluent cultural,  brand-ul creaza imbracaminte cu individualitate si atitudine pentru cei neconventionali; cei care impun trendurile, nu le urmeaza. In plus, parfumurile licentiate HUGO, ceasurile, ochelarii de soare si colectia pentru copii contureaza un spirit tanar. HUGO BOSS este una dintre companiile de top din segmentul premium al industriei vestimentare globale. Grupul ofera colectii in 132 de tari prin circa 7.400 puncte de vanzare si online in 70 de tari via hugoboss.com. Cu aproximativ 17.000 de angajati in toata lumea, compania bazata in Metzingen (Germania), a marcat vanzari in valoare de 3,7 miliarde de euro in anul fiscal 2022.

hugo.com

INSTAGRAM: instagram.com/hugo_official

FACEBOOK: facebook.com/hugo

YOUTUBE: youtube.com/hugo

TIKTOK: tiktok.com/@hugo