În perioada 19 – 21 noiembrie, pregătește-te pentru un weekend plin de oferte atractive în cadrul campaniei de Black Friday – ICONIC FRIDAY – exclusiv pe iconicdrinks.shop. Descoperă selecția de produse Iconic Drinks Shop cu reduceri de până la 50%. Comandă acum și poți selecta livrare de sărbători.

 

În acest weekend Iconic Drinks Shop are cele mai atractive discount-uri de până acum. Iubitorii de vin își pot selecta vinul preferat pentru orice ocazie din gama extinsă de vinuri liniștite și spumante, albe, roşii și roze, producție proprie The Iconic Estate sau de import, iar pentru cei care doresc să aducă plus valoare colecției personale de băuturi, platforma oferă o gamă extinsă de băuturi spirtoase de înaltă calitate. Este momentul perfect pentru a alege un cadou, fie că doriți să faceți un cadou prietenilor, partenerilor sau chiar angajaților: comandă acum și Iconic Drinks Shop livrează acum sau de sărbători.

 

Magazinul online al Alexandrion Group, lider în producția și distribuția de băuturi alcoolice din România este la un click distanță, disponibil la orice oră și din orice locație și își așteaptă vizitatorii cu reduceri de până la 50%, pentru o selecție atentă, completă și complexă de băuturi alcoolice. Echipa Iconic Drinks este pregătită pentru orice provocare.

 

Portofoliul înglobează produse din categoriile vin, whisky, coniac, brandy, vinars, vodka, gin, rom, tequilla, lichior și lista poate continua cu multe alte produse de calitate superioară; produse marcă proprie Alexandrion Group (Alexandrion, Brâncoveanu, Kreskova, Saber Elyzia, Cava D’Oro), dar și importuri de mărci cu renume internațional (Glenfiddich, Balvenie, Grant’s, Tullamore, Hendrick’s, Sailor Jerry, Beluga). De asemenea, shop-ul se mândrește cu o selecție generoasă de vinuri produse atât ȋn România, la crama The Iconic Estate (Hyperion, Rhea, Thea, Kronos, Neptunus, Colina Piatra Albă, Byzantium, Prahova Valley, La Crama, Rhein Extra, Millennium), cât şi importate de la crame internaţionale renumite, precum Concha Y Toro, Trapiche, Villa Maria, Gancia, Torres, Bottega.

 

Platforma Iconic Drinks Shop vine în întâmpinarea consumatorilor cu livrare ultra rapidă, pentru orice comandă plasată până în ora 13:00.

 

ICONIC FRIDAY te invită între 19 – 21 noiembrie să descoperi povești conturate de experiențe olfactive și gustative aparte, prin intermediul produselor premium de la brand-urile tale preferate, într-un weekend maraton de oferte și discount-uri.

 

Bun venit în universul virtual ICONIC DRINKS.SHOP!

Răsfață-te în fiecare zi și umple coșul tău virtual cu toate bunătățile pe care le vrei în colecția ta personală de băuturi sau caută cadoul potrivit pentru cineva drag.

  

www.iconicdrinks.shop

https://www.instagram.com/iconicdrinks.shop/

https://www.facebook.com/IconicDrinks.shop