Frumusetea este un concept relativ si de cele mai multe ori stilul nostru de viata ne face sa uitam de lucrurile cu adevarat importante care ne fac fericiti si care pot adauga frumusete pe chipul nostru.

 

Cateodata trebuie sa ne amintim de lucrurile cu adevarat importante si de prioritatile noastre. In fiecare zi creezi lucruri minunate, te antrenezi pentru un corp mai sanatos, te concentrezi pe lucrurile importante pentru tine, dansezi alaturi de prietenii tai, castigi luptele pe care le ai cu tine insati, saruti cu pasiune si sarbatoresti atunci cand ai o victorie personala. Dar trebuie sa facem o pauza sa ne gandim la noi de fiecare data.

 

FOREO vrea sa va incurajeze sa va schimbati de la interior, sa credeti in frumusetea voastra naturala si sa aveti grija de tenul vostru in mod corespunzator. Asadar, sa ne aratam adevarata frumusete cu incredere. Invata sa te iubesti pe tine si sa oferi iubire. Dezvaluie-ti cu incredere frumusetea pentru ca esti autentica si sincera.

Filosofia FOREO Sweden a fost intotdeauna orientata inspre self-care, nu doar pentru un ten sanatos si radiant dar si pentru o stare de spirit buna care sa te ajute in tot ceea ce iti propui.

 

In Iunie FOREO anunta o lansare care va revolutiona ingrijirea personala. Precomenzile pentru acest produs pe foreo.com deja au depasit asteptarile, cu peste 75.000 device-uri comandate. Asigura-te ca te numeri printre cei care aduc schimbarea intrand pe www.foreo.com/comingsoon