Odata cu schimbarea sezonului, tendintele si look-urile se reinventeaza din nou. Mai ai inca putin timp la dispozitie sa te bucuri de stilul simplu, imbinat cu croiala oversized si diferite texturi sau imprimeuri. Astfel, Levi’s ofera in continuare inspiratie iubitorilor de fashion in materie de tinute care pot fi abordate pentru a face o tranzitie vara-toamna intr-un mod stylish si memorabil.

 

Look feminin – proportii amplificate, overlayering si o stare de bine. Tinutele feminine pentru ultima luna de vara se asorteaza printr-o opozitie a texturilor, croielilor si a materialelor folosite. Marietta Slip Dress de la Levi’s este un articol vestimentar care ii ofera look-ului tau aerul de statement. Imprimeul tip animal print si stilul lejer al rochiei permite purtarea ei intr-o multitudine de modalitati. O poti asorta usor cu o pereche de sandale chunky si un Trucker Jacket, iar tinuta ta e acum confortabila, cool si cu un aer effortless.

 

Look masculin – cand vine vorba de moda dedicata barbatilor, articolele vestimentare urmeaza o linie clasica, confortabila si de impact. La baza tinutelor e mereu perechea emblematica de blugi 501 Original, sau declinari ale acesteia, combinata perfect din punct de vedere cromatic si textural cu alte piese. De exemplu, pentru un look unic opteaza pentru jachete in combinatii de tipul crem-rosu, impreuna cu un bucket hat la nivel de accesorii, si bineinteles, o pereche de Dad sneakers. Denimul va fi piesa ce te va scoate in evidenta, iar restul articolelor vor oferi tinutei complementaritate, simplitate si personalitate.

 

Viziteaza levis.com si descopera cum poti face o tranzitie stilistica fina odata cu schimbarea sezonului!

 

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitați levi.com.