Consecintele in plina ascensiune asupra industriei de infrumusetare cauzate de cresterea costurilor de viata. FOREO se pozitioneaza lider al industriei, prin crearea unor dispozitive inovative si cu durabilitate ridicata.

Industria frumusetii se remarca prin capacitatea de a face fata cu usurinta modului in care comportamentul consumatorilor se schimba odata cu trecerea timpului – oamenii fiind inca dispusi sa investeasca in aspectul si rutina lor personala, in special in produsele de ingrijire a pielii. Printre brandurile care au avut parte de o crestere in aceasta perioada economica instabila, se regaseste bineinteles si FOREO, companie de top in ceea ce priveste industria beauty-tech.

La fel ca multe alte branduri de beauty, FOREO a experimentat o crestere semnificativa a vanzarilor online atat prin intermediul propriului site, cat si al partenerilor. In mod anecdotic, multi consumatori iau in considerare acum achizitionarea dispozitivelor de infrumusetare, fiind o investitie in rutina lor personala. Costul unui astfel de dispozitiv poate fi echivalat cu doua tratamente profesionale, iar pe masura ce contextul economic se schimba, dispozitivele FOREO pot duce la o reducere generala a cheltuielilor, fara a compromite ingrijirea de sine.

 Intr-un astfel de mediu schimbator, cele mai importante caracteristici ar fi stapanirea si increderea de sine, sustinute de o atitudine puternica. In plus, investirea intr-o rutina de ingrijire a pielii eficienta si cu rezultate garantate contribuie la mentinerea bunastarii si a sanatatii fiecaruia dintre noi. Cateva momente de relaxare iti pot oferi motivatia de care ai nevoie in aceasta perioada.

Printre produsele cele mai iubite de la FOREO se numara LUNA 2, BEAR mini si UFO 2; dispozitive care impreuna asigura un tratament de spa in doar 6 minute. LUNA 2 este dispozitivul responsabil de o curatare faciala de calitate si rapida. Prin perii moi de silicon acest proces este unul bland si minutios, iar 99,5%  din murdaria si toxinele acumulate (machiaj, exces de sebum, celule moarte) sunt eliminate. Dupa acest pas, BEAR mini intervine cu un antrenament muscular facial intens. Combinatia dintre tehnologia cu microcurent si pulsatiile T-Sonic are drept rezultat un ten ferm, intinerit si cu un contur de invidiat – in plus, BEAR mini este disponibil si in setul FOREO Skin Supremes, fiind combinatia ideala pentru calatorii sau aventuri spontane.

Intr-un final, tratamentul se incheie cu o relaxare binemeritata oferita de UFO 2. Un dispozitiv care combina 4 tehnologii de ultima ora – terapia cu lumina LED, termoterapia, crioterapia si pulsatiile T-Sonic -, asigurand rezultate la nivel profesional in doar 2 minute.

Aceasta este reteta unei rutine care ne poate transforma starea de spirit in contextul inflatiei actuale. Daca esti dornica sa descoperi intreaga gama de dispozitive FOREO si beneficiile sale, acceseaza xpertbeauty.ro